このアイテムの引用には次の識別子を使用してください: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4359

タイトル: Оправка кулькова беззазорна
その他のタイトル: Lash-free ball mandrel
Оправка шариковая беззазорная
著者: Брощак, Іван Іванович
Гагалюк, Андрій Валерійович
Лещук, Роман Ярославович
Луців, Ігор Володимирович
Broschak, Ivan Ivanovych
Hahaliuk, Andrii Valeriiovycnh
Leschuk, Roman Yaroslavovych
Lutsiv, Ihor Volodymyrovych
Брощак, Иван Иванович
Гагалюк, Андрей Валерьевич
Лещук, Роман Ярославович
Луцив, Игорь Владимирович
Bibliographic description (Ukraine): Патент 53027 UA, МПК F16C 15/00. Оправка кулькова беззазорна [Текст] / Лещук Роман Ярославович, Луців Ігор Володимирович, Гагалюк Андрій Валерійович, Брощак Іван Іванович (Україна) - опубл. 27.09.2010.
Patent 53027 UA, MPK F16C 15/00. Lash-free ball mandrel [Text] / Lutsiv Ihor Volodymyrovych, Hahaliuk Andrii Valeriiovycnh, Broschak Ivan Ivanovych, Leschuk Roman Yaroslavovych (Ukraine) - publ. 27.09.2010.
Патент 53027 UA, МПК F16C 15/00. Оправка шариковая беззазорная [Текст] / Луцив Игорь Владимирович, Гагалюк Андрей Валерьевич, Брощак Иван Иванович, Лещук Роман Ярославович (Украина) - опубл. 27.09.2010.
発行日: 27-9月-2010
Date of entry: 24-9月-2014
キーワード: F16C 15/00
конструкції обертових деталей, здатних протистояти відцентровим силам
抄録: Оправка кулькова беззазорна, яка виконана у вигляді конічного хвостовика і циліндричної частини, які розділені між собою буртом, сепаратора з тілами кочення з можливістю осьового переміщення, яка відрізняється тим, що на зовнішній діаметр ступінчастої циліндричної поверхні конічного хвостовика встановлено беззазорно декілька конусних втулок, наприклад три, які з правого торця зафіксовані стопорним кільцем, яке жорстко встановлено в кільцеву канавку, яка виконана на цій циліндричній частині конічного хвостовика, з лівого кінця крайня конусна втулка торцем є у взаємодії з правим торцем бурта, в якому виконана глуха кільцева канавка, внутрішній діаметр якої є рівним зовнішньому діаметру конусної втулки, а зовнішній діаметр є більший зовнішнього діаметра сепаратора, торець якого є у взаємодії з глухою кільцевою канавкою, які по внутрішньому діаметру є у взаємодії з конусами конусних втулок, а зовнішніми діаметрами є у взаємодії з внутрішнім діаметром цангової обойми, з можливістю осьового переміщення, а зовнішній діаметр фланця цангової обойми є рівний зовнішньому діаметру бурта, які жорстко з’єднані між собою болтами, які рівномірно розміщені по колу, крім цього цангова обойма розрізана по всій її довжині пазом паралельно його осі, крім цього відносна фіксація сепаратора і цангової обойми здійснена штифтом, який запресовано з правого краю сепаратора перпендикулярно до його осі, який є у взаємодії з осьовим пазом з можливістю осьового переміщення, а зовнішнім діаметром цангова обойма є у взаємодії з внутрішнім діаметром циліндричної заготовки, а з правого кінця сепаратор виконано у вигляді циліндра меншого внутрішнього діаметра з відкритою конусною виточкою, яка є у взаємодії з конусною поверхнею конусної гайки, яка нагвинчена на вільний кінець ступінчастої циліндричної поверхні, правим торцем головка гайки є у взаємодії з стопорним кільцем, яке жорстко встановлено в кільцеву канавку внутрішнього діаметра сепаратора, крім цього на правому кінці сепаратора по зовнішньому діаметру виконано шпонковий відкритий паз, який є у взаємодії з гвинтом, який загвинчений в радіальний отвір по зовнішньому діаметру упора, який внутрішнім діаметром є у взаємодії з зовнішнім діаметром сепаратора з можливістю осьового переміщення, а лівим торцем упор є у взаємодії з правим торцем циліндричної заготовки, а правий торець упора є у взаємодії з лівим торцем розрізної шайби, яка внутрішнім діаметром встановлена на зовнішній діаметр конусної гайки, а з правого торця розрізна шайба є у взаємодії з циліндричною гайкою з чотирма радіальними отворами, виконаними на її зовнішньому діаметрі, які розміщені рівномірно по колу, яка нагвинчена на зовнішній діаметр конусної гайки.
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4359
その他の識別子: 53027
Copyright owner: ® Лещук Роман Ярославович, Луців Ігор Володимирович, Гагалюк Андрій Валерійович, Брощак Іван Іванович
Content type: Other
出現コレクション:2010

このアイテムのファイル:
ファイル 記述 サイズフォーマット 
4-53027-opravka-kulkova-bezzazorna.pdf158,89 kBAdobe PDF見る/開く
4-53027-opravka-kulkova-bezzazorna.djvu312,82 kBDjVu見る/開く
4-53027-opravka-kulkova-bezzazorna__COVER.png1,15 MBimage/png見る/開く


このリポジトリに保管されているアイテムはすべて著作権により保護されています。