Defnyddiwch y dynodwr hwn i ddyfynnu neu i gysylltu â'r eitem hon: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4339

Teitl: Сівалка для висіву насіння з використанням стрічки-носія
Teitlau Eraill: Sower for sowing seeds using a carrier tape
Сеялка для высева семян с использованием ленты-носителя
Awduron: Білик, Стефанія Григоріна
Гевко, Богдан Матвійович
Клендій, Марія Іванівна
Лотоцький, Роман Ігорович
Павельчук, Юрій Федорович
Bilyk, Stefania Hryhorivna
Hevko, Bohdan Matviiovych
Klendii, Maria Ivanivna
Lototskyi, Roman Ihorovych
Pavelchuk, Yurii Fedorovych
Билык, Стефания Григорьевна
Гевко, Богдан Матвеевич
Клендий, Мария Ивановна
Лотоцкий, Роман Игоревич
Павельчук, Юрий Федорович
Bibliographic description (Ukraine): Патент 81880 UA, МПК A01C 7/00. Сівалка для висіву насіння з використанням стрічки-носія [Текст] / Павельчук Юрій Федорович, Клендій Марія Іванівна, Гевко Богдан Матвійович, Лотоцький Роман Ігорович, Білик Стефанія Григоріна (Україна) - опубл. 10.07.2013.
Patent 81880 UA, MPK A01C 7/00. Sower for sowing seeds using a carrier tape [Text] / Hevko Bohdan Matviiovych, Pavelchuk Yurii Fedorovych, Lototskyi Roman Ihorovych, Bilyk Stefania Hryhorivna, Klendii Maria Ivanivna (Ukraine) - publ. 10.07.2013.
Патент 81880 UA, МПК A01C 7/00. Сеялка для высева семян с использованием ленты-носителя [Текст] / Гевко Богдан Матвеевич, Павельчук Юрий Федорович, Лотоцкий Роман Игоревич, Билык Стефания Григорьевна, Клендий Мария Ивановна (Украина) - опубл. 10.07.2013.
Dyddiad Cyhoeddi: 10-Jul-2013
Date of entry: 24-Sep-2014
Allweddeiriau: A01C 7/00
посів
Crynodeb: Сівалка для висіву насіння з використанням стрічки-носія, яка виконана у вигляді рами з опорними колесами, сошника, котушки зі стрічкою-носієм насіння, загортачів, прикатуючих катків, яка відрізняється тим, що по ходу руху сівалки за переднім опорним колесом жорстко на стійці до рами закріплено сошник клиновидної форми, над яким жорстко встановлено ящик для насіннєвих бухт в кількості 4-6 штук, які жорстко встановлені на опорній осі, яка двома опорними кінцями є у взаємодії з відкритими опорними шийками ящика з можливістю кругового провертання і осьового переміщення, а зверху ящик закрито кришкою на петлях, в нижній частині ящик виконано без дна, а у простір під ящиком і за сошником встановлено подаючий механізм у вигляді трьох барабанів, які розміщені у вигляді трикутника - два барабани встановлено знизу горизонтально, а третій зверху над нижніми, з можливістю кругового провертання, які є у взаємодії з носієм-стрічкою зернин, а за подаючим механізмом на рівні борозни встановлені загортачі і прикатні катки, а опорний вал виконано з осьовим пазом, який є у взаємодії з роз’ємними втулками, на які встановлені бухти з можливістю осьового переміщення, які жорстко закріплені до кінця бухти відомим способом.
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4339
Dynodwr arall: 81880
Copyright owner: ® Павельчук Юрій Федорович, Клендій Марія Іванівна, Гевко Богдан Матвійович, Лотоцький Роман Ігорович, Білик Стефанія Григоріна
Content type: Other
Ymddengys yng Nghasgliadau:2013



Diogelir eitemau yn DSpace gan hawlfraint, a chedwir pob hawl, onibai y nodir fel arall.