Empreu aquest identificador per citar o enllaçar aquest ítem: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4332

Títol: Гвинтовий змішувач сипких матеріалів зі спареними спіралями
Altres títols: Screw mixer of bulk materials with paired spirals
Винтовой смеситель сыпучих материалов со спаренными спиралями
Autor: Гевко, Іван Богданович
Дячун, Андрій Євгенович
Лотоцький, Роман Ігорович
Любачівський, Роман Орестович
Рогатинська, Лілія Романівна
Diachun, Andrii Yevhenovych
Hevko, Ivan Bohdanovych
Liubachivskyi, Roman Orestovych
Lototskyi, Roman Ihorovych
Rohatynska, Liliia Romanivna
Гевко, Иван Богданович
Дячун, Андрей Евгеньевич
Лотоцкий, Роман Игоревич
Любачивский, Роман Орестович
Рогатинская, Лилия Романовна
Bibliographic description (Ukraine): Патент 80790 UA, МПК B65G 33/16, B01F 7/02, B01F 7/08. Гвинтовий змішувач сипких матеріалів зі спареними спіралями [Текст] / Лотоцький Роман Ігорович, Гевко Іван Богданович, Дячун Андрій Євгенович, Любачівський Роман Орестович, Рогатинська Лілія Романівна (Україна) - опубл. 10.06.2013.
Patent 80790 UA, MPK B65G 33/16, B01F 7/02, B01F 7/08. Screw mixer of bulk materials with paired spirals [Text] / Hevko Ivan Bohdanovych, Rohatynska Liliia Romanivna, Diachun Andrii Yevhenovych, Liubachivskyi Roman Orestovych, Lototskyi Roman Ihorovych (Ukraine) - publ. 10.06.2013.
Патент 80790 UA, МПК B65G 33/16, B01F 7/02, B01F 7/08. Винтовой смеситель сыпучих материалов со спаренными спиралями [Текст] / Гевко Иван Богданович, Рогатинская Лилия Романовна, Дячун Андрей Евгеньевич, Любачивский Роман Орестович, Лотоцкий Роман Игоревич (Украина) - опубл. 10.06.2013.
Data de publicació: 10-de -2013
Date of entry: 24-de -2014
Paraules clau: B01F 7/02
B01F 7/08
B65G 33/16
з гвинтовими поверхнями
з гнучкими гвинтами, що працюють в гнучких трубах
з мішалками, обертовими навколо горизонтальної або похилої осі
Resum: Гвинтовий змішувач сипких матеріалів зі спареними спіралями, який виконано у вигляді рами, на якій встановлена циліндрична труба, всередині якої встановлено гвинтові робочі органи з можливістю обертового руху, привод завантажувального бункера з заслінкою і вивантажувального патрубка з заслінкою, ємність для збору матеріалів і пульт керування, який відрізняється тим, що гвинтовий робочий орган встановлено в циліндричній трубі з можливістю осьового переміщення, з лівого кінця приводного вала жорстко закріплена кулачкова муфта, на торцевій поверхні якої виконані кулачки, наприклад три, які є у взаємодії з аналогічними кулачками, які жорстко закріплені на торці циліндричного корпуса, який в свою чергу жорстко закріплено до лівого торця циліндричної труби, а затиск з’єднаних кулачків здійснює гайка з підтискною пружиною, які встановлені на приводному валу привода, а з правого кінця циліндричної труби симетрично до лівого кінця співвісно до лівого приводу на рамі встановлено правий привід, на приводному валу якого встановлено праву півмуфту, на якій виконано п’ять кулачків, які є у взаємодії з кулачками, які жорстко з’єднані з корпусом і правим торцем циліндричної труби, які підтиснуті пружиною і гайкою, а на правому валу жорстко закріплена гвинтова спіраль однакових розмірів з лівою гвинтовою спіраллю, які вставлені одна в одну, які є спареними з можливістю вільного обертання та нециклічного переміщення за рахунок непарної кількості кулачків у правій та лівій кулачкових муфтах.
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4332
Altres identificadors: 80790
Copyright owner: ® Лотоцький Роман Ігорович, Гевко Іван Богданович, Дячун Андрій Євгенович, Любачівський Роман Орестович, Рогатинська Лілія Романівна
Content type: Other
Apareix a les col·leccions:2013



Els ítems de DSpace es troben protegits per copyright, amb tots els drets reservats, sempre i quan no s’indiqui el contrari.