Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4308

Назва: Універсальний пристрій для заміру конструктивних параметрів шнеків
Інші назви: Universal device for measurement of design parameters of worm screws
Универсальное устройство для замера конструктивных параметров шнеков
Автори: Бригадир, Богдан Тарасович
Гевко, Ігор Богданович
Клендій, Володимир Миколайович
Любачівський, Роман Орестович
Ляшук, Олег Леонтійович
Чвартацький, Роман Ігорович
Bryhadyr, Bohdan Tarasovych
Chvartatskyi, Roman Ihorovych
Hevko, Ihor Bohdanovych
Klendii, Volodymyr Mykolaiovych
Liashuk, Oleh Leontiiovych
Liubachivskyi, Roman Orestovych
Бригадир, Богдан Тарасович
Гевко, Игорь Богданович
Клендий, Владимир Николаевич
Любачивский, Роман Орестович
Ляшук, Олег Леонтиевич
Чвартацкий, Роман Игоревич
Бібліографічний опис: Патент 72993 UA, МПК G01B 3/20. Універсальний пристрій для заміру конструктивних параметрів шнеків [Текст] / Чвартацький Роман Ігорович, Клендій Володимир Миколайович, Гевко Ігор Богданович, Любачівський Роман Орестович, Бригадир Богдан Тарасович, Ляшук Олег Леонтійович (Україна) - опубл. 10.09.2012.
Patent 72993 UA, MPK G01B 3/20. Universal device for measurement of design parameters of worm screws [Text] / Liashuk Oleh Leontiiovych, Liubachivskyi Roman Orestovych, Chvartatskyi Roman Ihorovych, Hevko Ihor Bohdanovych, Bryhadyr Bohdan Tarasovych, Klendii Volodymyr Mykolaiovych (Ukraine) - publ. 10.09.2012.
Патент 72993 UA, МПК G01B 3/20. Универсальное устройство для замера конструктивных параметров шнеков [Текст] / Ляшук Олег Леонтиевич, Любачивский Роман Орестович, Чвартацкий Роман Игоревич, Гевко Игорь Богданович, Бригадир Богдан Тарасович, Клендий Владимир Николаевич (Украина) - опубл. 10.09.2012.
Дата публікації: 10-вер-2012
Дата внесення: 24-вер-2014
Теми: G01B 3/20
штангенциркулі
Короткий огляд (реферат): Універсальний пристрій для заміру конструктивних параметрів шнеків, який виконано у вигляді нижньої плити, до якої жорстко закріплена задня вертикальна стійка з шкалою ноніуса, рухомою рамкою з вимірювальною планкою з гвинтовим затискним елементом для заміру зовнішнього діаметра шнека, а також установних і фіксуючих елементів, який відрізняється тим, що на нижній плиті ззаду жорстко встановлена задня упорна планка, яка є базовою і яка є у взаємодії з зовнішнім діаметром шнека по його довжині, а рухома рамка знизу є у взаємодії з пружиною стиснення, яка знизу є у взаємодії з поверхнею нижньої плити, з діаметральної протилежної сторони шнек є у взаємодії з підтискною призмою, яка жорстко закріплена до передньої упорної планки, яка жорстко закріплена до нижньої плити і є паралельною до задньої упорної планки, зі сторони шнека до передньої упорної планки жорстко під’єднані шпильки, які є у взаємодії з пружинами стиснення, які жорстко закріплені до підтискної призми і підтискають шнек до задньої упорної планки з можливістю осьового переміщення, крім цього шпильки зі сторони підтискної призми встановлено в наскрізні отвори з можливістю осьового переміщення, крім цього підтискна призма жорстко з’єднана з віджимним гвинтом відомим способом, який є в взаємодії з наскрізним отвором задньої упорної планки з можливістю осьового переміщення, а механізми виміру зовнішнього і внутрішнього діаметрів під’єднані до аналого-цифрового перетворювача і комп’ютера.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4308
Інші ідентифікатори: 72993
Власник авторського права: ® Чвартацький Роман Ігорович, Клендій Володимир Миколайович, Гевко Ігор Богданович, Любачівський Роман Орестович, Бригадир Богдан Тарасович, Ляшук Олег Леонтійович
Тип вмісту: Other
Розташовується у зібраннях:2012



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.