Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4270

Назва: Привідний механізм з мікрометричним регулятором
Інші назви: Drive mechanism with micrometric controller
Приводной механизм с микрометрическим регулятором
Автори: Івасечко, Роман Романович
Брощак, Іван Іванович
Гевко, Іван Богданович
Нагорняк, Галина Степанівна
Broschak, Ivan Ivanovych
Hevko, Ivan Bohdanovych
Ivasechko, Roman Romanovych
Nahorniak, Halyna Stepanivna
Брощак, Иван Иванович
Гевко, Иван Богданович
Ивасечко, Роман Романович
Нагорняк, Галина Степановна
Бібліографічний опис: Патент 33222 UA, МПК F16D 43/00. Привідний механізм з мікрометричним регулятором [Текст] / Івасечко Роман Романович, Гевко Іван Богданович, Нагорняк Галина Степанівна, Брощак Іван Іванович (Україна) - опубл. 10.06.2008.
Patent 33222 UA, MPK F16D 43/00. Drive mechanism with micrometric controller [Text] / Hevko Ivan Bohdanovych, Broschak Ivan Ivanovych, Ivasechko Roman Romanovych, Nahorniak Halyna Stepanivna (Ukraine) - publ. 10.06.2008.
Патент 33222 UA, МПК F16D 43/00. Приводной механизм с микрометрическим регулятором [Текст] / Гевко Иван Богданович, Брощак Иван Иванович, Ивасечко Роман Романович, Нагорняк Галина Степановна (Украина) - опубл. 10.06.2008.
Дата публікації: 10-чер-2008
Дата внесення: 24-вер-2014
Теми: F16D 43/00
автоматично вимикає муфти з внутрішнім керуванням
Короткий огляд (реферат): Привідний механізм з мікрометричним регулятором, який виконаний у вигляді ведучого і веденого валів з ведучим і веденим дисками, які підтиснуті пружиною стискування, з правого торця ведучого диска по зовнішньому діаметру виконані рівномірно по колу сферичні виїмки, в які встановлені кульки з плавним заходом, які з другого кінця є у взаємодії з сферичними виїмками аналогічної форми, які мають плавні заходи в зоні транспортної доріжки веденого диска, по якій прокочуються кульки в режимі перевантаження, який жорстко закріплений до веденого вала, який відрізняється тим, що на правому кінці ведучого вала виконано шліци, на які жорстко, з можливістю осьового переміщення, встановлено ведучий диск, правий кінець якого є у взаємодії з лівим торцем веденого диска, на правому кінці ведучого вала на шліцах встановлено пружину стискування, яка лівим кінцем є у взаємодії з торцем гайки, яка нагвинчена на різьбову поверхню, що виконана на шліцах ведучого вала, і лівим торцем є у взаємодії з контргайкою та лімбом, який є у взаємодії з ноніусом, нанесеним на циліндричній гладкій поверхні ведучого вала, крім цього осьовий рух ведучого диска з торця ведучого вала обмежений виступом гвинта, який загвинчений в торець цього вала.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4270
Інші ідентифікатори: 33222
Власник авторського права: ® Івасечко Роман Романович, Гевко Іван Богданович, Нагорняк Галина Степанівна, Брощак Іван Іванович
Тип вмісту: Other
Розташовується у зібраннях:2008



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.