Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4213

Назва: Патрон запобіжний
Інші назви: Safety chuck
Предохранительный патрон
Автори: Брощак, Іван Іванович
Гевко, Ігор Богданович
Нагорняк, Галина Степанівна
Broschak, Ivan Ivanovych
Hevko, Ihor Bohdanovych
Nahorniak, Halyna Stepanivna
Брощак, Иван Иванович
Гевко, Игорь Богданович
Нагорняк, Галина Степановна
Бібліографічний опис: Патент 29125 UA, МПК F16D 7/00. Патрон запобіжний [Текст] / Брощак Іван Іванович, Нагорняк Галина Степанівна, Гевко Ігор Богданович (Україна) - опубл. 10.01.2008.
Patent 29125 UA, MPK F16D 7/00. Safety chuck [Text] / Broschak Ivan Ivanovych, Hevko Ihor Bohdanovych, Nahorniak Halyna Stepanivna (Ukraine) - publ. 10.01.2008.
Патент 29125 UA, МПК F16D 7/00. Предохранительный патрон [Текст] / Брощак Иван Иванович, Гевко Игорь Богданович, Нагорняк Галина Степановна (Украина) - опубл. 10.01.2008.
Дата публікації: 10-січ-2008
Дата внесення: 24-вер-2014
Теми: F16D 7/00
прослизають запобіжні муфти, наприклад прослизають при перевантаженні або для поглинання поштовхів
Короткий огляд (реферат): Патрон запобіжний, який виконано у вигляді хвостовика з циліндричною частиною, корпусу з елементами базування і закріплення різальних інструментів, ведучих і ведених елементів, які підпружинені між собою для передачі крутного моменту, і механізму його регулювання, який відрізняється тим, що на лівому кінці циліндричної частини хвостовика встановлено циліндричний корпус з можливістю осьового і кругового обертання, з правого торця цього корпусу рівномірно по колу виконано відкриті сферичні виїмки глибиною h, наприклад чотири, в які встановлені кульки, які є у взаємодії з відповідними сферичними виїмками циліндричної частини хвостовика, з другої сторони кульки є у взаємодії з виїмками глибиною Н торцевої частини циліндричного притискача з можливістю осьового переміщення, причому H>h, який з другого торця є у взаємодії з пружиною стискування, які з другого кінця є у взаємодії із регулювальними гайками, з лівого кінця корпусу встановлено упор, в торцевій частині якого рівномірно по колу завальцьовано, наприклад, три кульки, які є у взаємодії з корпусом при завершенні технологічного процесу, причому відстань між центрами радіусного кільця і сферичних виїмок (b) є менше, ніж величина зазору між торцем отвору циліндричного корпусу і торцем циліндричної частини хвостовика В>b.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4213
Інші ідентифікатори: 29125
Власник авторського права: ® Брощак Іван Іванович, Нагорняк Галина Степанівна, Гевко Ігор Богданович
Тип вмісту: Other
Розташовується у зібраннях:2008



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.