Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4212

Título : Контрольний пристрій для заміру співвісних отворів в корпусних деталях
Otros títulos : Control device for measurement of coaxial openings in basic parts
Контрольное устройство для измерения соосных отверстий в корпусных деталях
Autor : Івасечко, Роман Романович
Гевко, Іван Богданович
Ляшук, Олег Леонтійович
Стефанів, Сергій Володимирович
Hevko, Ivan Bohdanovych
Ivasechko, Roman Romanovych
Liashuk, Oleh Leontiiovych
Stefaniv, Serhii Volodymyrovych
Гевко, Иван Богданович
Ивасечко, Роман Романович
Ляшук, Олег Леонтиевич
Стефанив, Сергей Владимирович
Bibliographic description (Ukraine): Патент 33740 UA, МПК G01B 3/00. Контрольний пристрій для заміру співвісних отворів в корпусних деталях [Текст] / Івасечко Роман Романович, Стефанів Сергій Володимирович, Ляшук Олег Леонтійович, Гевко Іван Богданович (Україна) - опубл. 10.07.2008.
Patent 33740 UA, MPK G01B 3/00. Control device for measurement of coaxial openings in basic parts [Text] / Hevko Ivan Bohdanovych, Liashuk Oleh Leontiiovych, Ivasechko Roman Romanovych, Stefaniv Serhii Volodymyrovych (Ukraine) - publ. 10.07.2008.
Патент 33740 UA, МПК G01B 3/00. Контрольное устройство для измерения соосных отверстий в корпусных деталях [Текст] / Гевко Иван Богданович, Ляшук Олег Леонтиевич, Ивасечко Роман Романович, Стефанив Сергей Владимирович (Украина) - опубл. 10.07.2008.
Fecha de publicación : 10-jul-2008
Date of entry: 24-sep-2014
Palabras clave : G01B 3/00
пристрої, що відрізняються механічними засобами вимірювання
Resumen : Контрольний пристрій для заміру співвісних отворів в корпусних деталях, який виконано у вигляді плити, на правому кінці якої змонтовано індикатор з елементами його затиску, причому вимірювальна ніжка є у взаємодії з внутрішнім діаметром вимірювальної деталі, механізму базування і фіксації, вимірювальних елементів, який відрізняється тим, що лівий кінець плити виконано у вигляді циліндра з глухим внутрішнім отвором, по зовнішньому діаметру якого рівномірно по колу виконані наскрізні радіальні ступінчасті отвори, які є у взаємодії з циліндричними вимірювальними елементами з можливістю радіального переміщення, зовнішні сферичні поверхні яких є у взаємодії з внутрішнім лівим отвором вимірювальної деталі, по зовнішньому діаметру циліндричних вимірювальних елементів встановлено пружини, які зі сторони центрального отвору підтиснуті шайбою, які жорстко закріплені до вимірювальних елементів, а по внутрішньому діаметру на кінцях циліндричних вимірювальних елементів завальцьовані кульки з можливістю кругового провертання, які є у взаємодії з регулювальним конічним елементом, довжина якого є меншою від глибини внутрішнього отвору пустотілого глухого циліндра, а регулювальний конічний елемент встановлено на двох циліндричних напрямних, які розміщені у вертикальній площині, з можливістю осьового переміщення, а в центрі регулювального конічного елемента виконано різьбовий наскрізний отвір, який є у взаємодії з регулювальним гвинтом з можливістю осьового переміщення, останній правим гладким кінцем встановлений в глухий отвір внутрішнього торця глухого циліндра з можливістю кругового провертання, і кінець регулювального гвинта виконано без можливості осьового переміщення з двосторонніми упорами, яким він є у взаємодії з стінкою кришки глухого отвору, на правому кінці плити виконано наскрізний отвір, в який жорстко вертикально встановлено індикатор через перехідну втулку, вимірювальна ніжка якого є у контакті з правим отвором вимірювальної деталі і затискним гвинтовим елементом, а з лівого торця кришки встановлено транспортну рукоятку.
URI : http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4212
Otros identificadores : 33740
Copyright owner: ® Івасечко Роман Романович, Стефанів Сергій Володимирович, Ляшук Олег Леонтійович, Гевко Іван Богданович
Content type: Other
Aparece en las colecciones: 2008



Los ítems de DSpace están protegidos por copyright, con todos los derechos reservados, a menos que se indique lo contrario.