Empreu aquest identificador per citar o enllaçar aquest ítem: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4210

Títol: Контрольний пристрій для заміру внутрішніх напівкруглих шліцьових канавок
Altres títols: Control device for measurement of inner semi-round slot grooves
Контрольное устройство для замера внутренних полукруглых шлицевых канавок
Autor: Гевко, Богдан Матвійович
Дзюра, Володимир Олексійович
Крук, Володимир Володимирович
Шевчук, Оксана Степанівна
Dziura, Volodymyr Oleksiiovych
Hevko, Bohdan Matviiovych
Kruk, Volodymyr Volodymyrovych
Shevchuk, Oksana Stepanivna
Гевко, Богдан Матвеевич
Дзюра, Владимир Алексеевич
Крук, Владимир Владимирович
Шевчук, Оксана Степановна
Bibliographic description (Ukraine): Патент 33825 UA, МПК G01B 5/20. Контрольний пристрій для заміру внутрішніх напівкруглих шліцьових канавок [Текст] / Дзюра Володимир Олексійович, Шевчук Оксана Степанівна, Гевко Богдан Матвійович, Крук Володимир Володимирович (Україна) - опубл. 10.07.2008.
Patent 33825 UA, MPK G01B 5/20. Control device for measurement of inner semi-round slot grooves [Text] / Hevko Bohdan Matviiovych, Dziura Volodymyr Oleksiiovych, Kruk Volodymyr Volodymyrovych, Shevchuk Oksana Stepanivna (Ukraine) - publ. 10.07.2008.
Патент 33825 UA, МПК G01B 5/20. Контрольное устройство для замера внутренних полукруглых шлицевых канавок [Текст] / Гевко Богдан Матвеевич, Дзюра Владимир Алексеевич, Крук Владимир Владимирович, Шевчук Оксана Степановна (Украина) - опубл. 10.07.2008.
Data de publicació: 10-de -2008
Date of entry: 24-de -2014
Paraules clau: G01B 5/20
для вимірювання контурів або кривих
Resum: Контрольний пристрій для заміру внутрішніх напівкруглих шліцьових канавок, що містить  корпус, в якому виконані радіальні канали для гідропласта, установні напрямні, кріпильні і затискні елементи, індуктивні датчики, що під’єднані до аналого-цифрового перетворювача і комп’ютера, який відрізняється тим, що корпус виконано у вигляді багатогранної вертикальної призми, кількість граней якої дорівнює кількості шліцьових канавок і кількість радіальних каналів з гідропластом дорівнює кількості шліцьових канавок, напроти кожної з них встановлені циліндричні ступінчасті вимірювальні елементи, вільні кінці яких з боку шліців виконані сферичної форми, радіусами, меншими ніж радіуси шліцевих канавок, а з другої сторони підтиснуті пружинами через плунжери гідропласта, які встановлені в радіальні канали корпусу з можливістю осьового переміщення, при цьому посередині довжини циліндричні ступінчасті вимірювальні елементи встановлені в наскрізні отвори напрямних, які ззовні виконані прямокутної форми і жорстко закріплені до кожної з граней корпусу, причому підтискні пружини встановлені у збільшені отвори на виході з радіальних каналів з можливістю осьового переміщення, крім цього, ближче до осі корпусу радіальні канали з’єднані з відкритими осьовими вертикальними каналами, виконаними у верхній частині корпусу, в які встановлені плунжери зі штоками, які взаємодіють з індуктивними датчиками, передаючи сигнал на аналого-цифровий перетворювач і на комп’ютер.
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4210
Altres identificadors: 33825
Copyright owner: ® Дзюра Володимир Олексійович, Шевчук Оксана Степанівна, Гевко Богдан Матвійович, Крук Володимир Володимирович
Content type: Other
Apareix a les col·leccions:2008



Els ítems de DSpace es troben protegits per copyright, amb tots els drets reservats, sempre i quan no s’indiqui el contrari.