Моля, използвайте този идентификатор за цитиране или линк към този публикация: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4207

Заглавие: Контрольний пристрій
Други Заглавия: Checking device
Устройство для контроля
Автори: Брощак, Іван Іванович
Гевко, Іван Богданович
Дзюра, Володимир Олексійович
Кочубинська, Олена Павлівна
Broschak, Ivan Ivanovych
Dziura, Volodymyr Oleksiiovych
Hevko, Ivan Bohdanovych
Kochubynska, Olena Pavlivna
Брощак, Иван Иванович
Гевко, Иван Богданович
Дзюра, Владимир Алексеевич
Кочубинская, Елена Павловна
Bibliographic description (Ukraine): Патент 24991 UA, МПК G01B 3/00. Контрольний пристрій [Текст] / Кочубинська Олена Павлівна, Гевко Іван Богданович, Дзюра Володимир Олексійович, Брощак Іван Іванович (Україна) - опубл. 25.07.2007.
Patent 24991 UA, MPK G01B 3/00. Checking device [Text] / Hevko Ivan Bohdanovych, Broschak Ivan Ivanovych, Dziura Volodymyr Oleksiiovych, Kochubynska Olena Pavlivna (Ukraine) - publ. 25.07.2007.
Патент 24991 UA, МПК G01B 3/00. Устройство для контроля [Текст] / Гевко Иван Богданович, Брощак Иван Иванович, Дзюра Владимир Алексеевич, Кочубинская Елена Павловна (Украина) - опубл. 25.07.2007.
Дата на Публикуване: 25-Юли-2007
Date of entry: 24-Сеп-2014
Ключови Думи: G01B 3/00
пристрої, що відрізняються механічними засобами вимірювання
Резюме: Контрольний пристрій для заміру параметрів деталей, який виконаний у вигляді плити, на якій змонтована вертикальна стійка, штативів з індикаторними головками і елементами їх затиску, затискної гідропластової оправки з тонкостінною втулкою, який відрізняється тим, що зверху до стійки паралельно до плити жорстко закріплено на ребро пластину довжиною, більшою довжини плити, в якій виконано центральний отвір, з горизонтальним розміщенням осі, причому з двох сторін від нього виконано по декілька отворів, наприклад по дев’ять, для встановлення головок індикаторів в залежності від габаритів і конфігурації деталі, параметри якої необхідно контролювати, причому в центральному отворі жорстко встановлено циліндричну оправку, у внутрішньому наскрізному отворі якої встановлено циліндричний хвостовик затискної гідропластової оправки на двох підшипниках кочення з можливістю кругового обертання і їх фіксації відомими способами, причому у внутрішньому отворі циліндричного хвостовика загвинчено регулювальний гвинт з ручкою, вільний кінець якого є у взаємодії з плунжером, а плунжер, в свою чергу, - з гідропластом, який розміщений в затискній гідропластовій оправці, зовнішній діаметр якої взаємодіє з внутрішнім діаметром контрольованої деталі, крім цього з лівої сторони в стійці зверху виконано два горизонтальних Т-подібних пази, в які встановлені гвинти, які взаємодіють з отворами Г-подібної стійки з можливістю її горизонтального переміщення, а на другому плечі Г-подібної стійки виконана серія отворів, наприклад п’ять, для встановлення ніжки індикатора в залежності від габаритів і конфігурації контрольованої деталі, крім цього напроти отворів для кріплення виконані різцеві отвори для закріплення індикаторів.
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4207
Други Идентификатори: 24991
Copyright owner: ® Кочубинська Олена Павлівна, Гевко Іван Богданович, Дзюра Володимир Олексійович, Брощак Іван Іванович
Content type: Other
Показва се в Колекции:2007

Файлове в Този Публикация:
Файл Описание РазмерФормат 
3-24991-kontrolnijj-pristrijj.pdf125,35 kBAdobe PDFИзглед/Отваряне
3-24991-kontrolnijj-pristrijj.djvu219,06 kBDjVuИзглед/Отваряне
3-24991-kontrolnijj-pristrijj__COVER.png1 MBimage/pngИзглед/Отваряне


Публикацияте в DSpace са защитени с авторско право, с всички права запазени, освен ако не е указно друго.