Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4189

Назва: Пристрій для формоутворення гвинтових опор транспортної лебідки
Інші назви: Device for forming of screw supports of transport winches
Устройство для формообразования винтовых опор транспортных лебедок
Автори: Гевко, Іван Богданович
Колесник, Олег Анатолійович
Комар, Роман Васильович
Ляшук, Олег Леонтійович
Hevko, Ivan Bohdanovych
Kolesnyk, Oleh Anatoliiovych
Komar, Roman Vasyliovych
Гевко, Иван Богданович
Колесник, Олег Анатольевич
Комар, Роман Васильевич
Бібліографічний опис: Патент 27802 UA, МПК B21D 11/06. Пристрій для формоутворення гвинтових опор транспортної лебідки [Текст] / Комар Роман Васильович, Ляшук Олег Леонтіцович, Гевко Іван Богданович, Колесник Олег Анатолійович (Україна) - опубл. 12.11.2007.
Patent 27802 UA, MPK B21D 11/06. Device for forming of screw supports of transport winches [Text] / Komar Roman Vasyliovych, Kolesnyk Oleh Anatoliiovych, Hevko Ivan Bohdanovych (Ukraine) - publ. 12.11.2007.
Патент 27802 UA, МПК B21D 11/06. Устройство для формообразования винтовых опор транспортных лебедок [Текст] / Комар Роман Васильевич, Колесник Олег Анатольевич, Гевко Иван Богданович (Украина) - опубл. 12.11.2007.
Дата публікації: 12-лис-2007
Дата внесення: 24-вер-2014
Теми: B21D 11/06
гнучка виробів у гвинтову або спіральну форму
виготовлення виробів з колінами повторюваної форми, наприклад змійовиків
Короткий огляд (реферат): Пристрій для формування гвинтових опор транспортних лебідок, який виконано у вигляді ступінчастої оправки з торцевим виступом, осьовим пазом і стопорним кільцем для затиску кінця заготовки, приводів формувального конічного і направляючого роликів, а формувальна головка жорстко закріплена до супорта верстата, який відрізняється тим, що торцевий виступ ступінчастої оправки виконаний під кутом, меншим від кута нахилу гвинтової лінії на величину відпружинення гвинтової опори, а кут нахилу формувального конічного ролика виконано більшим від кута відпружинення гвинтової опори, крім цього робоча частина ступінчастої оправки виконана конічної форми з кутом нахилу, рівним куту відпружинення гвинтової опори, а формувальна головка з конічним хвостовиком встановлена в кронштейн, який жорстко з’єднаний з поздовжнім супортом токарного верстата з можливістю осьового переміщення з кроком, рівним товщині гвинтової заготовки, причому у формувальній головці зі сторони токарного патрона виконано глухий центральний отвір, в який встановлено з можливістю осьового переміщення внутрішні і зовнішні циліндричні кільця, на яких з можливістю обертового руху встановлені рівномірно по колу, наприклад, чотири формувальних конічних ролики з можливістю кругового обертання з кутом нахилу, рівним куту нахилу гвинтової опори з врахуванням величини відпружинення, з можливістю осьового переміщення напроти осей конічних формувальних роликів з правого торця зовнішнього і внутрішнього кілець виконані наскрізні осьові пази шириною, рівною діаметрам осей, в які з можливістю осьового переміщення встановлені відповідно зовнішні і внутрішні підтискні призми товщиною, рівною товщині кілець, довжиною, рівною половині ширини кілець, з правого торця зовнішні і внутрішні підтискні призми підтиснуті відповідно зовнішнім і внутрішнім кільцями, які встановлені в кільцеві канавки корпуса формувальної головки з можливістю осьового переміщення, а з протилежного кінця підтискні кільця є у взаємодії з пружинами стискування, які встановлені в пазах тіла формувальної головки, а з протилежних кінців підтискні пружини є у взаємодії з підтискними кільцями, які встановлені в пазах тіла формувальної головки з можливістю осьового переміщення, з другої сторони підтискні кільця є у взаємодії з регулювальними гвинтами, які розміщені рівномірно по колу, в корпусі формувальної головки, осі яких є паралельні до осі формувальної головки, і заглиблені в правий торець фланця, який жорстко закріплений до правого кінця формувальної головки, під головками регулювальних гвинтів встановлені регулювальні шайби, крім цього зовнішнє кільце формувальних конічних роликів зверху з лівої сторони є у взаємодії зі стопорним кільцем, яке жорстко встановлено у внутрішній отвір формувальної головки.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4189
Інші ідентифікатори: 27802
Власник авторського права: ® Комар Роман Васильович, Ляшук Олег Леонтіцович, Гевко Іван Богданович, Колесник Олег Анатолійович
Тип вмісту: Other
Розташовується у зібраннях:2007



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.