Empreu aquest identificador per citar o enllaçar aquest ítem: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4173

Títol: Стенд для дослідження роботи культиваторної лапи з віброприводом
Altres títols: Stand for testing cultivator blades with a vibratory drive
Стенд для испытаний лап культиватора с виброприводом
Autor: Бабич, Валерій Миколайович
Гнатьо, Михайло Васильович
Гнатьо, Петро Михайлович
Камишанов, Валерій Володимирович
Крук, Володимир Васильович
Олійник, Олексій Федорович
Павлиський, Василь Михайлович
Hnatio, Mykhailo Vasyliovych
Hnatio, Mykhailo Васильович
Hnatio, Mykhaylo Vasyliovych
Hnatio, Volodymyr Mykhailovych
Hnat’io, Mykhailo Vasyliovych
Hnat’io, Petro Mykhailovych
Kamyshanov, Valerii Volodymyrovych
Kruk, Volodymyr Vasyliovych
Oliinyk, Oleksii Fedorovych
Pavliskyi, Vasyl Mykhailovych
Гнатьо, Михаил Васильевич
Гнатё, Михаил Васильевич
Гнатё, Петр Михайлович
Камышанов, Валерий Владимирович
Крук, Владимир Васильевич
Олейник, Алексей Федорович
Павлиский, Василий Михайлович
Павлиский, Василь Михайлович
Bibliographic description (Ukraine): Патент 25344 UA, МПК G01M 7/06. Стенд для дослідження роботи культиваторної лапи з віброприводом [Текст] / Камишанов Валерій Володимирович, Олійник Олексій Федорович, Гнатьо Михайло Васильович, Гнатьо Петро Михайлович, Бабич Валерій Миколайович, Павлиський Василь Михайлович, Крук Володимир Васильович (Україна) - опубл. 10.08.2007.
Patent 25344 UA, MPK G01M 7/06. Stand for testing cultivator blades with a vibratory drive [Text] / Pavliskyi Vasyl Mykhailovych, Hnatio Volodymyr Mykhailovych, Hnat’io Mykhailo Vasyliovych, Hnatio Mykhailo Васильович, Hnatio Mykhailo Vasyliovych, Hnatio Mykhaylo Vasyliovych, Hnat’io Petro Mykhailovych, Kamyshanov Valerii Volodymyrovych, Kruk Volodymyr Vasyliovych, Oliinyk Oleksii Fedorovych (Ukraine) - publ. 10.08.2007.
Патент 25344 UA, МПК G01M 7/06. Стенд для испытаний лап культиватора с виброприводом [Текст] / Павлиский Василий Михайлович, Павлиский Василь Михайлович, Гнатё Михаил Васильевич, Гнатьо Михаил Васильевич, Гнатё Петр Михайлович, Камышанов Валерий Владимирович, Крук Владимир Васильевич, Олейник Алексей Федорович (Украина) - опубл. 10.08.2007.
Data de publicació: 10-d’a-2007
Date of entry: 24-de -2014
Paraules clau: G01M 7/06
багатонаправлені випробувальні стенди
Resum: Стенд для дослідження роботи культиваторної лапи з віброприводом, який виконано у вигляді основної рами, обертового стола з круговим коробом для ґрунту, привідної станції, рамки з механізмом кріплення лапи культиватора та віброприводом, механізму піднімання та опускання лапи культиватора і пульта керування, який відрізняється тим, що обертовий стіл з круговим коробом для ґрунту шарнірно встановлений на вертикальній осі з можливістю вільного обертання навколо неї, а привідна станція встановлена на візку таким чином, що її привідне підпружинене колесо знаходиться в контакті з біговою доріжкою обертового стола, а колеса візка встановлені в напрямні, перпендикулярні до радіуса, проведеного від осі обертового стола до лінії контакту привідного колеса з біговою доріжкою, і жорстко закріплені на основній рамі, причому рама візка з’єднана гідроциліндром-динамометром з упором, який жорстко закріплений на основній рамі, а рамка з механізмом кріплення лапи культиватора та віброприводом встановлена з можливістю вільного переміщення на вертикальних напрямних, жорстко закріплених на основній рамі, крім того, рамка з’єднана з механізмом піднімання і опускання, жорстко закріпленим на основній рамі.
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4173
Altres identificadors: 25344
Copyright owner: ® Камишанов Валерій Володимирович, Олійник Олексій Федорович, Гнатьо Михайло Васильович, Гнатьо Петро Михайлович, Бабич Валерій Миколайович, Павлиський Василь Михайлович, Крук Володимир Васильович
Content type: Other
Apareix a les col·leccions:2007



Els ítems de DSpace es troben protegits per copyright, amb tots els drets reservats, sempre i quan no s’indiqui el contrari.