Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4165

Назва: Стенд для дослідження характеристик затискних патронів
Інші назви: Bench for study of characteristics of chucks
Стенд для исследования характеристик зажимных патронов
Автори: Васильків, Василь Васильович
Гевко, Іван Богданович
Кочубинська, Олена Павлівна
Hevko, Ivan Bohdanovych
Kochubynska, Olena Pavlivna
Vasylkiv, Vasyl Vasyliovych
Василькив, Василий Васильевич
Гевко, Иван Богданович
Кочубинская, Елена Павловна
Бібліографічний опис: Патент 20308 UA, МПК B65G 33/00. Стенд для дослідження характеристик затискних патронів [Текст] / Кочубинська Олена Павлівна, Гевко Іван Богданович, Васильків Василь Васильович (Україна) - опубл. 15.01.2007.
Patent 20308 UA, MPK B65G 33/00. Bench for study of characteristics of chucks [Text] / Hevko Ivan Bohdanovych, Vasylkiv Vasyl Vasyliovych, Kochubynska Olena Pavlivna (Ukraine) - publ. 15.01.2007.
Патент 20308 UA, МПК B65G 33/00. Стенд для исследования характеристик зажимных патронов [Текст] / Гевко Иван Богданович, Василькив Василий Васильевич, Кочубинская Елена Павловна (Украина) - опубл. 15.01.2007.
Дата публікації: 15-січ-2007
Дата внесення: 24-вер-2014
Теми: B65G 33/00
гвинтові або обертові спіральні конвеєри
Короткий огляд (реферат): Стенд для дослідження характеристик затискних патронів, який виконано у вигляді циліндричного корпуса, упорного стакана, який з’єднаний різзю з рухомим циліндром, установчих і затискних елементів, приводу, регулювального механізму і вимірювальних приладів, який відрізняється тим, що регулювальний механізм виконано у вигляді регулювального гвинта, торцевий виступ якого біля головки є у взаємодії з різьбовою частиною центрального різьбового отвору рухомого циліндра, який по посадці ковзання є у взаємодії з внутрішнім отвором упорного стакана з можливістю осьового переміщення, через взаємодію шпоночного паза рухомого циліндра і фіксатора, який жорстко встановлений у втулку і упорний стакан, причому глибина циліндричного отвору упорного стакана є більшою довжини рухомого циліндра на величину ходу витка пружини у гвинтовій канавці циліндричної насадки, лівий кінець рухомого циліндра виконано у вигляді вала зі шпонкою, на зовнішньому діаметрі циліндричної насадки якого виконано гвинтову канавку форми прямокутної трапеції, в яку встановлено пружину з можливістю осьового переміщення, правий кінець пружини зігнуто під кутом паралельно її осі, яким він є у жорсткій взаємодії з одним із отворів, які виконані рівномірно по колу в торці упорного стакана, а другим кінцем є в контакті з шайбою, яка жорстко закріплена на кінці вала рухомого циліндра, причому зовнішній діаметр шайби є меншим зовнішнього діаметра пружини, а пружина зовнішнім діаметром є у взаємодії з внутрішнім діаметром циліндричної заготовки, крім цього між правим торцем циліндричної насадки і лівим торцем упорного стакана встановлено зазор, більший від осьового переміщення витка пружини у гвинтовій канавці циліндричної насадки, а по зовнішньому діаметру головка гвинта встановлена в кришку, яка жорстко закріплена до упорного стакана, крім того до циліндричної заготовки перпендикулярно до її осі горизонтально жорстко закріплено плече необхідної довжини з підвісними гирями, а місце розміщення плеча від одного із її країв рівне половині її довжини.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4165
Інші ідентифікатори: 20308
Власник авторського права: ® Кочубинська Олена Павлівна, Гевко Іван Богданович, Васильків Василь Васильович
Тип вмісту: Other
Розташовується у зібраннях:2007



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.