Denne identifikatoren kan du bruke til å sitere eller lenke til denne innførselen: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4163

Tittel: Пристрій для навивання гофрованих гвинтових заготовок
Alternative titler: Device for winding of corrugated screw billets
Устройство для навивки гофрированных винтовых заготовок
Authors: Білик, Стефанія Григорівна
Гевко, Роман Богданович
Драган, Андрій Петрович
Дячун, Андрій Євгенович
Bilyk, Stefania Hryhorivna
Diachun, Andrii Yevhenovych
Drahan, Andrii Petrovych
Hevko, Roman Bohdanovych
Билык, Стефания Григорьевна
Гевко, Роман Богданович
Драган, Андрей Петрович
Дячун, Андрей Евгеньевич
Bibliographic description (Ukraine): Патент 22325 UA, МПК B21D 11/06. Пристрій для навивання гофрованих гвинтових заготовок [Текст] / Драган Андрій Петрович, Дячун Андрій Євгенович, Білик Стефанія Григорівна, Гевко Роман Богданович (Україна) - опубл. 25.04.2007.
Patent 22325 UA, MPK B21D 11/06. Device for winding of corrugated screw billets [Text] / Hevko Roman Bohdanovych, Bilyk Stefania Hryhorivna, Diachun Andrii Yevhenovych, Drahan Andrii Petrovych (Ukraine) - publ. 25.04.2007.
Патент 22325 UA, МПК B21D 11/06. Устройство для навивки гофрированных винтовых заготовок [Текст] / Гевко Роман Богданович, Билык Стефания Григорьевна, Дячун Андрей Евгеньевич, Драган Андрей Петрович (Украина) - опубл. 25.04.2007.
Utgivelsesdato: 25-apr-2007
Date of entry: 24-sep-2014
Emneord: B21D 11/06
гнучка виробів у гвинтову або спіральну форму
виготовлення виробів з колінами повторюваної форми, наприклад змійовиків
Abstrakt: Пристрій для навивання гофрованих гвинтових заготовок, який виконано у вигляді ступінчатої оправи, зв’язаної з приводом обертання, механізму затиску переднього кінця полоси, формуючого, притискного і напрямних роликів, який відрізняється тим, що притискний ролик з лівого торця виконаний у вигляді виступів і западин під гофри, які розміщені рівномірно по колу і розміри яких рівні розмірам гофри гвинтової гофрованої заготовки, аналогічні виступи і западини виконані в торцевій частині ступінчатої оправи, крім того з правого вільного кінця притискний ролик в осьовому напрямку є у взаємодії з пружиною, яка другим кінцем взаємодіє з осьовим фіксатором, який центральним отвором насаджений на вал оправки з можливістю осьового переміщення, крім того в осьовому фіксаторі рівномірно по колу виконано, наприклад, три радіальні отвори, в які встановлені кульки з підтискними пружинами, причому кульки є у взаємодії з сферичними виїмками, які виконані на валу оправки, глибина виїмок рівна радіусу кульки, а пружини в отворах зафіксовані гвинтами.
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4163
Andre identifikatorer: 22325
Copyright owner: ® Драган Андрій Петрович, Дячун Андрій Євгенович, Білик Стефанія Григорівна, Гевко Роман Богданович
Content type: Other
Vises i samlingene:2007



Alle innførsler i DSpace er beskyttet av copyright