Моля, използвайте този идентификатор за цитиране или линк към този публикация: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4137

Заглавие: Машина для добування і навантажування сапропелю
Други Заглавия: Machine for extraction and loading sapropel
Машина для добычи и загрузки сапропеля
Автори: Гевко, Іван Богданович
Гнатьо, Володимир Михайлович
Гнатьо, Михайло Васильович
Гнатьо, Петро Михайлович
Кирик, Олег Михайлович
Логуш, Іван Володимирович
Павлиський, Василь Михайлович
Hevko, Ivan Bohdanovych
Hnatio, Mykhailo Vasyliovych
Hnatio, Mykhailo Васильович
Hnatio, Mykhaylo Vasyliovych
Hnatio, Volodymyr Mykhailovych
Hnatio, Volodymyr Mykhailovych
Hnat’io, Mykhailo Vasyliovych
Hnat’io, Petro Mykhailovych
Kyryk, Oleh Mykhailovych
Lohush, Ivan Volodymyrovych
Pavliskyi, Vasyl Mykhailovych
Гевко, Иван Богданович
Гнатьо, Владимир Михайлович
Гнатьо, Михаил Васильевич
Гнатё, Михаил Васильевич
Гнатё, Петр Михайлович
Кирик, Олег Михайлович
Логуш, Иван Владимирович
Павлиский, Василий Михайлович
Павлиский, Василь Михайлович
Bibliographic description (Ukraine): Патент 26980 UA, МПК E02F 3/00, E21C 50/00. Машина для добування і навантажування сапропелю [Текст] / Гевко Іван Богданович, Логуш Іван Володимирович, Гнатьо Петро Михайлович, Кирик Олег Михайлович, Павлиський Василь Михайлович, Гнатьо Михайло Васильович, Гнатьо Володимир Михайлович (Україна) - опубл. 10.10.2007.
Patent 26980 UA, MPK E02F 3/00, E21C 50/00. Machine for extraction and loading sapropel [Text] / Pavliskyi Vasyl Mykhailovych, Hnatio Volodymyr Mykhailovych, Hnat’io Mykhailo Vasyliovych, Hnatio Mykhailo Vasyliovych, Hnatio Mykhailo Васильович, Hnatio Mykhaylo Vasyliovych, Hnat’io Petro Mykhailovych, Hnatio Volodymyr Mykhailovych, Lohush Ivan Volodymyrovych, Hevko Ivan Bohdanovych, Kyryk Oleh Mykhailovych (Ukraine) - publ. 10.10.2007.
Патент 26980 UA, МПК E02F 3/00, E21C 50/00. Машина для добычи и загрузки сапропеля [Текст] / Павлиский Василий Михайлович, Павлиский Василь Михайлович, Гнатё Михаил Васильевич, Гнатьо Михаил Васильевич, Гнатё Петр Михайлович, Гнатьо Владимир Михайлович, Логуш Иван Владимирович, Гевко Иван Богданович, Кирик Олег Михайлович (Украина) - опубл. 10.10.2007.
Дата на Публикуване: 10-Окт-2007
Date of entry: 24-Сеп-2014
Ключови Думи: E02F 3/00
E21C 50/00
екскаватори
інші землерийні машини
підводний видобуток корисних копалин, не віднесена до інших рубриках
Резюме: Машина для добування і навантажування сапропелю, що виконана у вигляді привідної розвантажувально-навантажувальної станції, ковша для забору і транспортування сапропелю, стальних паль з блоками, стальних канатів, яка відрізняється тим, що привідна розвантажувально-навантажувальна станція складається з рами, встановленої на два колеса, які здатні підніматися і опускатися під дією гідроциліндрів, а в передній частині рами розміщений пристрій для з’єднання з навіскою трактора, крім того на рамі встановлений бункер для сапропелю, а на дні бункера розміщений горизонтальний шнек, який на виході з бункера переходить у похилий навантажувальний шнек, крім того з однієї сторони бункера на рамі встановлено привідний вал, а на валу розміщені завантажувальний і транспортуючий канатні барабани з можливістю їх вільного обертання, а між барабанами на валу встановлено механізм з запобіжною муфтою для послідовного їх з’єднання з привідним валом, крім того на рамі встановлені гальмівні механізми барабанів, а з протилежної сторони бункера до рами шарнірно прикріплений роликовий трап, крім того на рамі встановлений привідний вал, а на валу розміщений канатний барабан перехилення ковша для виливу сапропелю у бункер з можливістю його вільного обертання і механізм з’єднання його з валом, а на рамі встановлено гальмівний механізм барабана, причому обертання шнеків і привідних валів канатних барабанів здійснюється від вала відбору потужності трактора, а на ковші, який виконано у вигляді плоскодонного човна, закритого зверху з залишеним в носовій частині отвором для виходу води при завантаженні сапропелем, шарнірно встановлено задній борт, на нижніх краях якого закріплено два канати, які проходять по напрямних на бокових бортах і попереду ковша сходяться в один канат, кінець якого закріплений на транспортуючому барабані, крім того на верхніх краях заднього борта жорстко закріплено два важелі, до кінців яких закріплено два канати, які проходять через блоки, розміщені на бокових бортах і сходяться ззаду ковша в один канат, який проходить через блоки, шарнірно встановлені на стальних палях, забитих в дно водойми на певній віддалі від берега, і закріплений на завантажувальному барабані, а в передній частині ковша встановлено пристрій для шарнірного з’єднання з привідною розвантажувально-навантажувальною станцією.
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4137
Други Идентификатори: 26980
Copyright owner: ® Гевко Іван Богданович, Логуш Іван Володимирович, Гнатьо Петро Михайлович, Кирик Олег Михайлович, Павлиський Василь Михайлович, Гнатьо Михайло Васильович, Гнатьо Володимир Михайлович
Content type: Other
Показва се в Колекции:2007



Публикацияте в DSpace са защитени с авторско право, с всички права запазени, освен ако не е указно друго.