Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4098

Titolo: Контрольний пристрій для заміру параметрів внутрішніх сферичних поверхонь
Titoli alternativi: Control device for measurement of parameters of inner spherical surfaces
Контрольное устройство для замера параметров внутренних сферических поверхностей
Autori: Брощак, Іван Іванович
Гевко, Ігор Богданович
Левкович, Михайло Геннадійович
Стефанів, Сергій Володимирович
Broschak, Ivan Ivanovych
Hevko, Ihor Bohdanovych
Levkovych, Mykhailo Henadiiovych
Stefaniv, Serhii Volodymyrovych
Брощак, Иван Иванович
Гевко, Игорь Богданович
Левкович, Михаил Геннадиевич
Стефанив, Сергей Владимирович
Bibliographic description (Ukraine): Патент 33176 UA, МПК G01B 3/00. Контрольний пристрій для заміру параметрів внутрішніх сферичних поверхонь [Текст] / Гевко Ігор Богданович, Левкович Михайло Генадійович, Стефанів Сергій Володимирович, Брощак Іван Іванович (Україна) - опубл. 10.06.2008.
Patent 33176 UA, MPK G01B 3/00. Control device for measurement of parameters of inner spherical surfaces [Text] / Levkovych Mykhailo Henadiiovych, Broschak Ivan Ivanovych, Stefaniv Serhii Volodymyrovych, Hevko Ihor Bohdanovych (Ukraine) - publ. 10.06.2008.
Патент 33176 UA, МПК G01B 3/00. Контрольное устройство для замера параметров внутренних сферических поверхностей [Текст] / Левкович Михаил Геннадиевич, Брощак Иван Иванович, Стефанив Сергей Владимирович, Гевко Игорь Богданович (Украина) - опубл. 10.06.2008.
Data: 10-giu-2008
Date of entry: 24-set-2014
Parole chiave: G01B 3/00
пристрої, що відрізняються механічними засобами вимірювання
Abstract: Контрольний пристрій для заміру параметрів внутрішніх сферичних поверхонь, який виконаний у вигляді корпуса, в якому встановлено піноль з можливістю регулювання вздовж своєї осі, індикатора, розміщеного в пінолі, який відрізняється тим, що затискний елемент виконано у вигляді хомута, який жорстко закріплено на зовнішньому діаметрі контрольованої деталі, в торцевій частині хомута виконано переріз з отворами, які є у взаємодії зі стяжним болтом, з протилежної сторони до верхньої частини хомута жорстко закріплено кронштейн, який виступає над торцем вимірювальної деталі, в якому виконано паз у вигляді ластівчина хвоста і розміщено регулювальну шестірню з привідним барабаном, регулювальна шестірня є у взаємодії з рухомою тягою, виконаною у вигляді ластівчина хвоста, яка розміщена у пазі кронштейна з можливістю осьового переміщення, регулювальна шестірня і рухома тяга підтиснуті кришкою кронштейна, до протилежної сторони рухомої тяги жорстко закріплено корпус з наскрізними горизонтальним та вертикальним отворами, причому в горизонтальному отворі розміщено піноль у вигляді втулки з наскрізним отвором.
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4098
Altri identificatori: 33176
Copyright owner: ® Гевко Ігор Богданович, Левкович Михайло Генадійович, Стефанів Сергій Володимирович, Брощак Іван Іванович
Content type: Other
È visualizzato nelle collezioni:2008



Tutti i documenti archiviati in DSpace sono protetti da copyright. Tutti i diritti riservati.