Mesedez, erabili identifikatzaile hau item hau aipatzeko edo estekatzeko: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4091

Titulua: Контрольний пристрій для заміру конструктивних параметрів деталей типу “тіл обертання”
Beste titulu batzuk: Device for monitoring and measuring parameters of cylindrical rotary components
Устройство для контроля и измерения параметров цилиндрических вращающихся деталей
Egilea: Геник, Ігор Степанович
Дзюра, Володимир Олексійович
Колісник, Олег Анатолійович
Левенець, Володимир Богданович
Ляшук, Олег Леонтійович
Dziura, Volodymyr Oleksiiovych
Henyk, Ihor Stepanovych
Levenets, Volodymyr Bohdanovych
Liashuk, Oleh Leontiiovych
Геник, Игорь Степанович
Дзюра, Владимир Алексеевич
Левенец, Владимир Богданович
Ляшук, Олег Леонтьевич
Bibliographic description (Ukraine): Патент 14464 UA, МПК G01B 3/20. Контрольний пристрій для заміру конструктивних параметрів деталей типу “тіл обертання” [Текст] / Колісник Олег Анатолійович, Дзюра Володимир Олексійович, Левенець Володимир Богданович, Ляшук Олег Леонтійович, Геник Ігор Степанович (Україна) - опубл. 15.05.2006.
Patent 14464 UA, MPK G01B 3/20. Device for monitoring and measuring parameters of cylindrical rotary components [Text] / Liashuk Oleh Leontiiovych, Levenets Volodymyr Bohdanovych, Dziura Volodymyr Oleksiiovych, Henyk Ihor Stepanovych (Ukraine) - publ. 15.05.2006.
Патент 14464 UA, МПК G01B 3/20. Устройство для контроля и измерения параметров цилиндрических вращающихся деталей [Текст] / Ляшук Олег Леонтьевич, Левенец Владимир Богданович, Дзюра Владимир Алексеевич, Геник Игорь Степанович (Украина) - опубл. 15.05.2006.
Gordailuaren-data: 15-May-2006
Date of entry: 24-Sep-2014
Gako-hitzak: G01B 3/20
штангенциркулі
Laburpena: Контрольний пристрій для заміру конструктивних параметрів деталей типу «тіл обертання», який виконано у вигляді основи з вертикальною стійкою, установного елемента у вигляді вала і затискних елементів, індикаторної головки з вимірювальним щупом, напрямними і кріпильними елементами, який відрізняється тим, що вал консольно встановлений у вертикальну стійку типу "ластівчина хвоста" в підшипниках кочення з можливістю обертання, на валу по посадці ковзання встановлено розпірний шнек, який є у взаємодії з внутрішнім отвором деталі типу "тіла обертання", довжина якого є меншою від довжини його ступиці, зі сторони вільного кінця вала розпірний шнек є у взаємодії з хрестовиною, яка має вільне переміщення в осьовому напрямку у відповідному пазу вала, причому габаритні розміри хрестовини є меншими від зовнішнього діаметра розпірного шнека, крім того хрестовина за допомогою плунжера жорстко з’єднана з головкою гвинта, зовнішні розміри якої є меншими внутрішнього отвору деталі типу "тіла обертання", крім того індикаторні головки з’єднані з датчиками-перетворювачами і далі з комп’ютерною системою, в яку занесені параметри еталонної деталі.
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4091
Beste identifikatzaile batzuk: 14464
Copyright owner: ® Колісник Олег Анатолійович, Дзюра Володимир Олексійович, Левенець Володимир Богданович, Ляшук Олег Леонтійович, Геник Ігор Степанович
Content type: Other
Bildumetan azaltzen da:2006



DSpaceko itemak copyright bidez babestuta daude, eskubide guztiak gordeta, baldin eta kontrakoa adierazten ez bada.