Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4088

Назва: Шнековий патрон з кулачковим затискачем
Інші назви: Screw holder with the cam clamp
Шнековый патрон с кулачковым зажимом
Автори: Васильків, Василь Васильович
Драган, Андрій Петрович
Кочубинська, Олена Павлівна
Радик, Дмитро Леонідович
Drahan, Andrii Petrovych
Kochubynska, Olena Pavlivna
Radyk, Dmytro Leonidovych
Vasylkiv, Vasyl Vasyliovych
Василькив, Василий Васильевич
Драган, Андрей Петрович
Кочубинская, Елена Павловна
Радик, Дмитрий Леонидович
Бібліографічний опис: Патент 19342 UA, МПК B23B 31/20. Шнековий патрон з кулачковим затискачем [Текст] / Васильків Василь Васильович, Драган Андрій Петрович, Радик Дмитро Леонидович, Кочубинська Олена Павлівна (Україна) - опубл. 15.12.2006.
Patent 19342 UA, MPK B23B 31/20. Screw holder with the cam clamp [Text] / Vasylkiv Vasyl Vasyliovych, Radyk Dmytro Leonidovych, Drahan Andrii Petrovych, Kochubynska Olena Pavlivna (Ukraine) - publ. 15.12.2006.
Патент 19342 UA, МПК B23B 31/20. Шнековый патрон с кулачковым зажимом [Текст] / Василькив Василий Васильевич, Радик Дмитрий Леонидович, Драган Андрей Петрович, Кочубинская Елена Павловна (Украина) - опубл. 15.12.2006.
Дата публікації: 15-гру-2006
Дата внесення: 24-вер-2014
Теми: B23B 31/20
втулки з поздовжніми прорізами, наприклад цангові патрони
Короткий огляд (реферат): Шнековий патрон з кулачковим затискачем, який виконаний у вигляді циліндричного корпуса з гвинтовою затискною спіраллю, приводу у вигляді тяги, яка встановлена в центральному отворі циліндричного корпуса, правий різьбовий кінець якої приєднаний до пневмоприводу, який жорстко з’єднаний з пневмоприводом з можливістю осьового переміщення, крім цього в циліндричному корпусі і тязі виконаний наскрізний отвір, перпендикулярний до осі циліндричного корпуса, який жорстко встановлений в тілі тяги, а кінці пальця є у взаємодії з пазом, який виконаний в циліндричному корпусі з можливістю його переміщення по довжині паза разом з тягою, який відрізняється тим, що кінці пальця жорстко з’єднані з втулкою, яка має вільне осьове переміщення по зовнішньому діаметру циліндричного корпуса, в лівій нижній внутрішній частині якої жорстко встановлені по зовнішньому діаметру рівномірно по колу кулачки, які своїми внутрішніми діаметрами знаходяться у взаємодії з осьовими заглибинами між гофрами, по зовнішньому діаметру гофрованої гвинтової спіралі конічні кулачки правим торцем знаходяться у взаємодії з нижнім торцем циліндричного корпуса, а лівим - з внутрішнім торцем втулки, крім цього гвинтова затискна спіраль внутрішнім діаметром є у взаємодії з заготовкою.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4088
Інші ідентифікатори: 19342
Власник авторського права: ® Васильків Василь Васильович, Драган Андрій Петрович, Радик Дмитро Леонидович, Кочубинська Олена Павлівна
Тип вмісту: Other
Розташовується у зібраннях:2006



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.