Mesedez, erabili identifikatzaile hau item hau aipatzeko edo estekatzeko: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4079

Titulua: Гвинтовий висівний апарат точного висіву насіння
Beste titulu batzuk: Screw seeding unit of precision seed sowing
Винтовой высевающий аппарат точного высева семян
Egilea: Білик, Стефанія Григорівна
Гевко, Іван Богданович
Драган, Андрій Петрович
Чвартацький, Ігор Іванович
Bilyk, Stefania Hryhorivna
Chvartatskyi, Ihor Ivanovych
Drahan, Andrii Petrovych
Hevko, Ivan Bohdanovych
Билык, Стефания Григорьевна
Гевко, Иван Богданович
Драган, Андрей Петрович
Чвартацкий, Игорь Иванович
Bibliographic description (Ukraine): Патент 14591 UA, МПК A01C 7/04. Гвинтовий висівний апарат точного висіву насіння [Текст] / Гевко Іван Богданович, Чвартацький Ігор Іванович, Драган Андрій Петрович, Білик Стефанія Григорівна (Україна) - опубл. 15.05.2006.
Patent 14591 UA, MPK A01C 7/04. Screw seeding unit of precision seed sowing [Text] / Hevko Ivan Bohdanovych, Bilyk Stefania Hryhorivna, Chvartatskyi Ihor Ivanovych, Drahan Andrii Petrovych (Ukraine) - publ. 15.05.2006.
Патент 14591 UA, МПК A01C 7/04. Винтовой высевающий аппарат точного высева семян [Текст] / Гевко Иван Богданович, Билык Стефания Григорьевна, Чвартацкий Игорь Иванович, Драган Андрей Петрович (Украина) - опубл. 15.05.2006.
Gordailuaren-data: 15-May-2006
Date of entry: 24-Sep-2014
Gako-hitzak: A01C 7/04
пунктирні сівалки (сівалки точного висіву) зі усмоктувальними пристроями або без них
Laburpena: Гвинтовий висівний апарат точного висіву насіння, який виконаний у вигляді корпусу, насіннєвого бункера у вигляді конуса з отвором в меншій нижній основі, під яким виконана вивантажувальна горловина бункера, яка перекрита диском, який є у взаємодії з насіннєвловлювачем, що жорстко встановлений на вертикальну вісь обертання, а напроти, під вивантажувальною горловиною, встановлений насіннєпровід зі сошником, загортачі і опорно-копіювальне колесо, який відрізняється тим, що диск виконаний з відкритим секторним кутом α=40-50°, а у насіннєвловлювачі рівномірно по радіусу розміщено декілька наскрізних отворів, крім того насіннєвловлювач нижнім торцем є у взаємодії з опорним диском, який жорстко встановлений в отворі горловини і в якому рівномірно під кожним отвором насіннєвловлювача по відповідних радіусах виконано по одному поздовжньому отвору, шириною, що дорівнює діаметру отворів насіннєвловлювача і довжиною, більшою 1,5 їх ширини, причому розміри отворів і товщина насіннєвловлювача є більшими зовнішніх параметрів зернин, знизу під опорним диском на одній з ним осі обертання жорстко встановлений багатозахідний гвинт з кількістю заходів, рівною кількості отворів в насіннєвловлювачі, причому канали гвинта є більшими розмірів зерен, а величина кута підйому гвинтової лінії направлена в напрямку виштовхування зернини з горловини в насіннєпровід.
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4079
Beste identifikatzaile batzuk: 14591
Copyright owner: ® Гевко Іван Богданович, Чвартацький Ігор Іванович, Драган Андрій Петрович, Білик Стефанія Григорівна
Content type: Other
Bildumetan azaltzen da:2006



DSpaceko itemak copyright bidez babestuta daude, eskubide guztiak gordeta, baldin eta kontrakoa adierazten ez bada.