Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4071

Tytuł: Шнековий патрон з пневматичним приводом
Inne tytuły: Auger holder with pneumatic drive
Шнековый патрон с пневматическим приводом
Authors: Васильків, Василь Васильович
Гевко, Іван Богданович
Геник, Ігор Степанович
Кочубинська, Олена Павлівна
Henyk, Ihor Stepanovych
Hevko, Ivan Bohdanovych
Kochubynska, Olena Pavlivna
Vasylkiv, Vasyl Vasyliovych
Василькив, Василий Васильевич
Гевко, Иван Богданович
Геник, Игорь Степанович
Кочубинская, Елена Павловна
Cytat: Патент 16499 UA, МПК B23B 31/02. Шнековий патрон з пневматичним приводом [Текст] / Геник Ігор Степанович, Гевко Іван Богданович, Васильків Василь Васильович, Кочубинська Олена Павлівна (Україна) - опубл. 15.08.2006.
Patent 16499 UA, MPK B23B 31/02. Auger holder with pneumatic drive [Text] / Hevko Ivan Bohdanovych, Vasylkiv Vasyl Vasyliovych, Henyk Ihor Stepanovych, Kochubynska Olena Pavlivna (Ukraine) - publ. 15.08.2006.
Патент 16499 UA, МПК B23B 31/02. Шнековый патрон с пневматическим приводом [Текст] / Гевко Иван Богданович, Василькив Василий Васильевич, Геник Игорь Степанович, Кочубинская Елена Павловна (Украина) - опубл. 15.08.2006.
Data wydania: 15-sie-2006
Date of entry: 24-wrz-2014
Słowa kluczowe: B23B 31/02
затискні патрони
Abstract: Шнековий патрон з пневматичним приводом, який виконаний у вигляді циліндричного корпуса, з установочними елементами, гвинтової затискної спіралі, повідка, який жорстко з’єднаний з пневматичним приводом з можливістю осьового переміщення в центральному отворі корпуса, який відрізняється тим, що патрон оснащений упорною спіраллю, яка жорстко встановлена внутрішнім діаметром правого кінця на циліндричний поясок лівого кінця циліндричного корпуса і є у взаємодії з гвинтовою затискною спіраллю по усій довжині, а ширина і відповідно зовнішній діаметр упорної спіралі є значно менші ширини і зовнішнього діаметра гвинта затискної спіралі, місце їх контакту наближене до зовнішнього діаметра гвинтової затискної спіралі, остання внутрішнім діаметром встановлена у гвинтову канавку конусної форми, яка розміщена на лівому кінці циліндричного корпуса з кроком, рівним кроку товщини витків упорної спіралі, крім цього за упорною спіраллю з правого боку виконаний наскрізний паз, в який з можливістю осьового переміщення встановлений П-подібний віджимник, ліві виступи якого є у взаємодії з правим витком гвинтової затискної спіралі, який жорстко встановлений у тіло повідка перепендикулярно до його осі, крім цього витки затискної гвинтової спіралі по зовнішньому діаметру виконані радіусом, рівним половині товщини спіралі.
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4071
Inne identyfikatory: 16499
Właściciel praw autorskich: ® Геник Ігор Степанович, Гевко Іван Богданович, Васильків Василь Васильович, Кочубинська Олена Павлівна
Typ zawartości: Other
Występuje w kolekcjach:2006



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi