Bitte benutzen Sie diese Kennung, um auf die Ressource zu verweisen: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4052

Titel: Однокаскадний електронний пускорегулювальний апарат з коректором коефіцієнта потужності
Sonstige Titel: Electronic single-stage starting-and-controlling device with power factor correction
Электронное одноступенчатое пускорегулирующее устройство с коррекцией коэффициента мощности
Autor(en): Великий, Віктор Іванович
Лупенко, Анатолій Миколайович
Lupenko, Anatolii Mykolaiovych
Velykyi, Viktor Ivanovych
Великий, Виктор Иванович
Лупенко, Анатолий Николаевич
Bibliographic description (Ukraine): Патент 14247 UA, МПК G05F 3/04. Однокаскадний електронний пускорегулювальний апарат з коректором коефіцієнта потужності [Текст] / Великий Віктор Іванович, Лупенко Анатолій Миколайович (Україна) - опубл. 15.05.2006.
Patent 14247 UA, MPK G05F 3/04. Electronic single-stage starting-and-controlling device with power factor correction [Text] / Lupenko Anatolii Mykolaiovych, Velykyi Viktor Ivanovych (Ukraine) - publ. 15.05.2006.
Патент 14247 UA, МПК G05F 3/04. Электронное одноступенчатое пускорегулирующее устройство с коррекцией коэффициента мощности [Текст] / Лупенко Анатолий Николаевич, Великий Виктор Иванович (Украина) - опубл. 15.05.2006.
Erscheinungsdatum: 15-Mai-2006
Date of entry: 24-Sep-2014
Stichwörter: G05F 3/04
змінний струм
Zusammenfassung: Однокаскадний електронний пускорегулювальний апарат з коректором коефіцієнта потужності, що містить перший, другий, третій та четвертий транзистори, до кожного з яких відповідно під’єднані перший, другий, третій та четвертий діоди, анодом - до витоку, а катодом - до стоку, причому стоки першого і третього транзисторів з’єднані через перший конденсатор із витоками третього і четвертого транзисторів та спільною шиною, а з’єднання витоку першого транзистора з стоком другого транзистора та катодом п’ятого діода через перший дросель, другий конденсатор, розрядну лампу, зашунтовану третім конденсатором, підключено до витоку третього транзистора та стоку четвертого транзистора, при цьому затвори першого, другого, третього та четвертого транзисторів підключені до відповідних виходів блока керування, а анод п’ятого діода зв’язано з плюсом випрямляча, мінус якого зв’язано з спільною шиною, який відрізняється тим, що апарат оснащений третім дроселем і шостим діодом, катод якого з’єднано з витоком третього транзистора, а його анод через третій дросель підключено до плюса випрямляча.
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4052
Sonstige Kennungen: 14247
Copyright owner: ® Великий Віктор Іванович, Лупенко Анатолій Миколайович
Content type: Other
Enthalten in den Sammlungen:2006



Alle Ressourcen in diesem Repository sind urheberrechtlich geschützt, soweit nicht anderweitig angezeigt.