Por favor use este identificador para citas ou ligazóns a este item: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4037

Título: Стенд для дослідження характеристик апаратів точного висіву насіння
Outros títulos: Stand for investigating the characteristics of the apparatuses of precise sowing the seeds
Стенд для исследования характеристик аппаратов точного высева семян
Authors: Білик, Стефанія Григорівна
Гевко, Богдан Матвійович
Гнатьо, Петро Михайлович
Чвартацький, Ігор Іванович
Bilyk, Stefania Hryhorivna
Chvartatskyi, Ihor Ivanovych
Hevko, Bohdan Matviiovych
Hnat’io, Petro Mykhailovych
Билык, Стефания Григорьевна
Гевко, Богдан Матвеевич
Гнатё, Петр Михайлович
Чвартацкий, Игорь Иванович
Bibliographic description (Ukraine): Патент 17389 UA, МПК B65G 33/00. Стенд для дослідження характеристик апаратів точного висіву насіння [Текст] / Чвартацький Ігор Іванович, Білик Стефанія Григорівна, Гевко Богдан Матвійович, Гнатьо Петро Михайлович (Україна) - опубл. 15.09.2006.
Patent 17389 UA, MPK B65G 33/00. Stand for investigating the characteristics of the apparatuses of precise sowing the seeds [Text] / Hevko Bohdan Matviiovych, Bilyk Stefania Hryhorivna, Chvartatskyi Ihor Ivanovych, Hnat’io Petro Mykhailovych (Ukraine) - publ. 15.09.2006.
Патент 17389 UA, МПК B65G 33/00. Стенд для исследования характеристик аппаратов точного высева семян [Текст] / Гевко Богдан Матвеевич, Билык Стефания Григорьевна, Чвартацкий Игорь Иванович, Гнатё Петр Михайлович (Украина) - опубл. 15.09.2006.
Data de edición: 15-Sep-2006
Date of entry: 24-Sep-2014
Palabras chave: B65G 33/00
гвинтові або обертові спіральні конвеєри
Resumo: Стенд для дослідження характеристик апаратів точного висіву насіння, який виконано у вигляді рами з корпусом висівного апарата, насіннєвим бункером, конічного барабана з концентрично розміщеними по периферії його нижньої основи комірками, які розміщені рівномірно по колу під розмір насінини з задньою стінкою під кутом α до радіуса конічного барабана, вертикального привідного вала і приводу, посередині товщини зовнішнього діаметра конічного барабана виконано паз, в який встановлено виштовхувач насіння зі зрізаним кінцем під кутом до напрямку виштовхування насінин, отвору для відведення насінин з бункера, який виконаний під виштовхувачем в зоні виштовхування, який відрізняється тим, що під отвором на шарнірах через паралелограмну підвіску з вібраційним приводом під кутом до горизонту, величина якого є більшою за кут тертя матеріалу, з можливістю коливного руху встановлено декілька сит-сепараторів, наприклад три, причому отвори верхнього сита-сепаратора є меншими від самої більшої фракції насіннєвого матеріалу, отвори другого сита-сепаратора є меншими від самої меншої фракції насіннєвого матеріалу, а третього - рівні половині зовнішнього діаметра висівних зернин, причому на ситах-сепараторах з двох боків встановлені обмежувальні планки для забезпечення невипадання насіння на сторони, під кожним ситом-сепаратором встановлені ємності для збирання відповідних фракцій за розміром.
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4037
Outros Identificadores: 17389
Copyright owner: ® Чвартацький Ігор Іванович, Білик Стефанія Григорівна, Гевко Богдан Матвійович, Гнатьо Петро Михайлович
Content type: Other
Aparece nas Coleccións2006



Todos os documentos en Dspace estan protexidos por copyright, con todos os dereitos reservados