Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4004

Título : Робочий орган гнучкого секційного гвинтового конвеєра
Otros títulos : Working body of flexible sectional screw conveyor
Рабочий орган гибкого секционного винтового конвейера
Autor : Гевко, Іван Богданович
Рогатинська, Олена Романівна
Hevko, Ivan Bohdanovych
Rohatynska, Olena Romanivna
Гевко, Иван Богданович
Рогатинская, Елена Романовна
Bibliographic description (Ukraine): Патент 7757 UA, МПК B21D 11/06. Робочий орган гнучкого секційного гвинтового конвеєра [Текст] / Гевко Іван Богданович, Рогатинська Олена Романівна (Україна) - опубл. 15.07.2005.
Patent 7757 UA, MPK B21D 11/06. Working body of flexible sectional screw conveyor [Text] / Hevko Ivan Bohdanovych, Rohatynska Olena Romanivna (Ukraine) - publ. 15.07.2005.
Патент 7757 UA, МПК B21D 11/06. Рабочий орган гибкого секционного винтового конвейера [Текст] / Гевко Иван Богданович, Рогатинская Елена Романовна (Украина) - опубл. 15.07.2005.
Fecha de publicación : 15-jul-2005
Date of entry: 24-sep-2014
Palabras clave : B21D 11/06
гнучка виробів у гвинтову або спіральну форму
виготовлення виробів з колінами повторюваної форми, наприклад змійовиків
Resumen : Робочий орган гнучкого секційного гвинтового конвеєра, який виконано у вигляді центральних втулок з гвинтовими лопатями, які розміщені на тросі через отвори, сусідні втулки є у взаємодії між собою через кульки, які встановлені у сферичні виїмки з двох торців і зміщені між собою в коловому напрямку на 90°, і пружини стиснення з регульованими елементами, який відрізняється тим, що центральні втулки з лопатями виконані у вигляді металевого каркаси, який має форму втулки і лопатей, причому кульки є у взаємодії з виїмками центральної втулки, а форма каркаса є аналогічною формі центральної втулки і лопатей по їх зовнішніх твірних і тіл менших розмірів до них, причому каркас циліндричної втулки виконаний з дроту у вигляді верхнього і нижнього кілець з дроту з насічками, які жорстко з’єднані між собою вертикальними штирками, що рівномірно розміщені по колу, причому їх висота є меншою висоти втулки, а з двох торців центральної втулки жорстко до верхнього і нижнього кілець із дроту горизонтально приварені перемички, які встановлені перпендикулярно одна до одної з сферичними виїмками під кульки, причому глибина виїмок є меншою радіуса кульки, контури каркаса лопатей є меншими самих лопатей, вони виконані у вигляді сітки з прямокутними вікнами, які жорстко з’єднані між собою, а також до вертикальних штирків центральної циліндричної втулки рівномірно по колу, причому металевий каркас залитий пластичною масою.
URI : http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4004
Otros identificadores : 7757
Copyright owner: ® Гевко Іван Богданович, Рогатинська Олена Романівна
Content type: Other
Aparece en las colecciones: 2005



Los ítems de DSpace están protegidos por copyright, con todos los derechos reservados, a menos que se indique lo contrario.