Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3974

Назва: Пристрій для оброблення циліндричних довгомірних заготовок по зовнішньому діаметру
Інші назви: Device for treatment of outer diameter of cylindrical long-length blanks
Устройство для обработки внешнего диаметра цилиндрических длинномерных заготовок
Автори: Вовк, Ярослав Юрійович
Гевко, Ігор Богданович
Глух, Василь Михайлович
Матвійчук, Анатолій Васильович
Стойко, Ігор Іванович
Hevko, Ihor Bohdanovych
Matviichuk, Anatolii Vasyliovych
Stoiko, Ihor Ivanovych
Vovk, Yaroslav Yuriiovych
Вовк, Ярослав Юрьевич
Гевко, Игорь Богданович
Матвийчук, Анатолий Васильевич
Стойко, Игорь Иванович
Бібліографічний опис: Патент 66507 UA, МПК B65G 33/16. Пристрій для оброблення циліндричних довгомірних заготовок по зовнішньому діаметру [Текст] / Стойко Ігор Іванович, Гевко Ігор Богданович, Глух Василь Михайлович, Вовк Ярослав Юрійович, Матвійчук Анатолій Васильович (Україна) - опубл. 17.05.2004.
Patent 66507 UA, MPK B65G 33/16. Device for treatment of outer diameter of cylindrical long-length blanks [Text] / Vovk Yaroslav Yuriiovych, Stoiko Ihor Ivanovych, Matviichuk Anatolii Vasyliovych, Hevko Ihor Bohdanovych (Ukraine) - publ. 17.05.2004.
Патент 66507 UA, МПК B65G 33/16. Устройство для обработки внешнего диаметра цилиндрических длинномерных заготовок [Текст] / Вовк Ярослав Юрьевич, Стойко Игорь Иванович, Матвийчук Анатолий Васильевич, Гевко Игорь Богданович (Украина) - опубл. 17.05.2004.
Дата публікації: 17-тра-2004
Дата внесення: 24-вер-2014
Теми: B65G 33/16
з гнучкими гвинтами, що працюють в гнучких трубах
Короткий огляд (реферат): Пристрій для оброблення циліндричних довгомірних заготовок по зовнішньому діаметру, який виконано у вигляді приводу, повздовжнього супорта, корпуса, в якому встановлена різцева головка задньої бабки, установних і затискних елементів, який відрізняється тим, що за різцевою головкою, по ходу виконання технологічного процесу, встановлена жорстка плаваюча вигладжувальна головка з можливістю радіального переміщення в межах допуска на оброблення, вісь обертання якої є співвісною з віссю верстата, встановлена в корпусі і виконана у вигляді центральної втулки з внутрішнім отвором більшим за зовнішній діаметр оброблюваної деталі, на лівому кінці якої рівномірно по колу встановлені з можливістю кругового обертання конічні ролики, які по внутрішньому діаметру утворюють циліндричну поверхню, що дорівнює зовнішньому діаметру оброблюваної поверхні, а по зовнішньому - конічну поверхню, якою є в контакті з внутрішнім конічним отвором обойми, яка є співвісною з віссю втулки, а з лівої сторони обойма жорстко закріплена до циліндричного корпуса плаваючої вигладжувальної головки за допомогою кільця зовнішньою конічною поверхнею і затискних елементів, внутрішній діаметр кільця є більшим за зовнішній діаметр заготовки, а обойма зовнішньою - конічною поверхнею є в контакті з внутрішнім конічним отвором циліндричного корпуса, при цьому в центральній частині втулка по зовнішньому діаметру встановлена в підшипниках кочення, зовнішнім діаметром вона встановлена в регулювальну втулку, а правим торцем підшипники є в контакті з внутрішнім циліндричним виступом регулювальної втулки,остання встановлена жорстко в отворі циліндричного корпуса з можливістю осьового переміщення, з лівого торця до регулювальної втулки жорстко закріплена проміжна втулка, яка є в контакті посадкою ковзання по внутрішньому діаметру з центральною втулкою, а по зовнішньому -з регулювальною втулкою, лівий торець проміжної втулки встановлено із зазором S до правого торця обойми, а на правому зовнішньому кінці втулки нарізана різь, встановлена пружина стискування і нагвинчена гайка, яка лівим кінцем є у взаємодії з торцем внутрішнього циліндричного виступа регулювальної втулки, на правому торці регулювальної втулки виконано фланець, в якому встановлено, наприклад, три регулювальних болти, які своїми торцями є в контакті з правим торцем циліндричного корпуса, що забезпечує необхідну величину зазору S, причому піноль задньої бабки зовнішнім діаметром по посадці ковзання є у взаємодії з внутрішнім діаметром центральної втулки, а її довжина є більшою за довжину оброблюваної заготовки, а торцем є у взаємодії з торцем циліндричної заготовки з можливістю осьового і кругового переміщення.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3974
Інші ідентифікатори: 66507
Власник авторського права: ® Стойко Ігор Іванович, Гевко Ігор Богданович, Глух Василь Михайлович, Вовк Ярослав Юрійович, Матвійчук Анатолій Васильович
Тип вмісту: Other
Розташовується у зібраннях:2004



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.