Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3928

Başlık: Штамп для виготовлення профільних спіралей шнеків
Diğer Başlıklar: Stamp for manufacturing of profile spirals of screws
Штамп для изготовления профильных спиралей шнеков
Yazarlar: Васильків, Василь Васильович
Гевко, Іван Богданович
Пилипець, Михайло Ількович
Радик, Дмитро Леонідович
Hevko, Ivan Bohdanovych
Pylypets, Mykhailo Ilkovych
Radyk, Dmytro Leonidovych
Vasylkiv, Vasyl Vasyliovych
Василькив, Василий Васильевич
Гевко, Иван Богданович
Пилипец, Михаил Илькович
Радик, Дмитрий Леонидович
Bibliographic description (Ukraine): Патент 53986 UA, МПК B21D 11/06. Штамп для виготовлення профільних спіралей шнеків [Текст] / Пилипець Михайло Ількович, Радик Дмитро Леонидович, Гевко Іван Богданович, Васильків Василь Васильович (Україна) - опубл. 17.02.2003.
Patent 53986 UA, MPK B21D 11/06. Stamp for manufacturing of profile spirals of screws [Text] / Vasylkiv Vasyl Vasyliovych, Hevko Ivan Bohdanovych, Radyk Dmytro Leonidovych, Pylypets Mykhailo Ilkovych (Ukraine) - publ. 17.02.2003.
Патент 53986 UA, МПК B21D 11/06. Штамп для изготовления профильных спиралей шнеков [Текст] / Василькив Василий Васильевич, Гевко Иван Богданович, Радик Дмитрий Леонидович, Пилипец Михаил Илькович (Украина) - опубл. 17.02.2003.
Yayın Tarihi: 17-Şub-2003
Date of entry: 24-Eyl-2014
Anahtar kelimeler: B21D 11/06
гнучка виробів у гвинтову або спіральну форму
виготовлення виробів з колінами повторюваної форми, наприклад змійовиків
Özet: Штамп для виготовлення профільних спіралей шнеків, який містить закріплений на верхній плиті пуансон, а також закріплені на нижній плиті рухомі ступеневі півматриці з приводом їх обертання, виконаним у вигляді зубчасто-рейкової передачі, який відрізняється тим, що пуансон виконаний у вигляді ступеневого валка, профіль виконання поверхні більшого ступеня якого відповідає профілю внутрішнього контуру профільної спіралі шнека, а інші ступені виконані призматичними у поперечному їх перерізі, а своїми меншими крайніми ступенями він встановлений в отворах двох траверс, які за допомогою утримуючої плити закріплені до верхньої плити, і виконані у вигляді призматичних брусів з призматичними виступами, які виконані на їх кінцях з боку протилежного до розміщення отворів кріплення ступеневиго валка, при цьому траверси встановлені з можливістю переміщення разом з утримуючою та верхньою плитами по циліндричних напрямних, закріплених на нижній плиті, та встановлених в наскрізних отворах, виконаних на призматичних виступах траверси, а твірні поверхонь більших ступенів півматриць виконані профільними, з розміщеними на них профільними гвинтовими канавками з кутом нахилу їх гвинтової лінії відповідним куту нахилу гвинтової лінії, виконуваної профільної спіралі шнека.
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3928
Diğer Tanımlayıcılar: 53986
Copyright owner: ® Пилипець Михайло Ількович, Радик Дмитро Леонидович, Гевко Іван Богданович, Васильків Василь Васильович
Content type: Other
Koleksiyonlarda Görünür:2003



DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.