Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3881

Назва: Пристрій для формоутворення профільних гвинтових елементів на крок
Інші назви: Device for forming profile screw elements for roll pitch
Устройство для формообразования профильных винтовых элементов на шаг
Автори: Гевко, Іван Богданович
Драган, Андрій Петрович
Лящук, Олег Леонтійович
Drahan, Andrii Petrovych
Hevko, Ivan Bohdanovych
Liaschuk, Oleh Leontiovych
Гевко, Иван Богданович
Драган, Андрей Петрович
Лящук, Олег Леонтиевич
Бібліографічний опис: Патент 62616 UA, МПК B21D 11/06. Пристрій для формоутворення профільних гвинтових елементів на крок [Текст] / Гевко Іван Богданович, Драган Андрій Петрович, Лящук Олег Леонтійович (Україна) - опубл. 15.12.2003.
Patent 62616 UA, MPK B21D 11/06. Device for forming profile screw elements for roll pitch [Text] / Hevko Ivan Bohdanovych, Drahan Andrii Petrovych, Liaschuk Oleh Leontiovych (Ukraine) - publ. 15.12.2003.
Патент 62616 UA, МПК B21D 11/06. Устройство для формообразования профильных винтовых элементов на шаг [Текст] / Гевко Иван Богданович, Драган Андрей Петрович, Лящук Олег Леонтиевич (Украина) - опубл. 15.12.2003.
Дата публікації: 15-гру-2003
Дата внесення: 24-вер-2014
Теми: B21D 11/06
гнучка виробів у гвинтову або спіральну форму
виготовлення виробів з колінами повторюваної форми, наприклад змійовиків
Короткий огляд (реферат): Пристрій для формоутворення профільних гвинтових елементів на крок, який виконаний у вигляді оправки із торцевим виступом, приводів обертання оправки і супорта, механізмів затиску кінця заготовки, задньої пінолі супорта, направляючого і формуючого роликів гвинтового елемента з приводом його переміщення, який встановлено в П-подібну скобу з можливістю переміщення паралельно осі оправки, який відрізняється тим, що механізм затиску кінця заготовки виконано у вигляді напрямної кільцевої канавки профілю заготовки, а у внутрішньому отворі П-подібної скоби рівномірно по колу радіально встановлені на осях три конічні ролики, які зміщені один відносно одного по колу під кутом 90° з можливістю обертання навколо осей під кутом, рівним куту підйому гвинтового елемента, до супорта верстата жорстко закріплено стійку з формуючим роликом профілю, аналогічного профілю заготовки, товщиною, меншою від кроку гвинтового елемента, і висотою, меншою від висоти полички, під кутом, рівним куту підйому лінії гвинтового елемента.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3881
Інші ідентифікатори: 62616
Власник авторського права: ® Гевко Іван Богданович, Драган Андрій Петрович, Лящук Олег Леонтійович
Тип вмісту: Other
Розташовується у зібраннях:2003



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.