Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3828

Назва: Направляюча пара тертя штампу
Автори: Гевко, Іван Богданович
Гудь, Віктор Зіновійович
Гупка, Богдан Васильович
Гупка, Василь Васильович
Hevko, Ivan Bohdanovych
Hupka, Bohdan Vasyliovych
Hupka, Vasyl Vasyliovych
Гевко, Иван Богданович
Гупка, Богдан Васильевич
Гупка, Василь Васильович
Бібліографічний опис: Патент 45227 UA, МПК B21D 37/00. Направляюча пара тертя штампу [Текст] / Гудь Віктор Зіновійович, Гупка Василь Васильович, Гевко Іван Богданович, Гупка Богдан Васильович (Україна) - опубл. 15.03.2002.
Дата публікації: 15-бер-2002
Дата внесення: 24-вер-2014
Теми: B21D 37/00
робочі інструменти пристроїв, віднесених до даного підкласу (форма або конструкція інструментів для певних операцій, см. групи, відповідні цих операціях)
Короткий огляд (реферат): Направляюча пара тертя штампа, яка виконана у вигляді колонки і втулки, що охоплює колонку по зовнішній поверхні, колонка, яка виконана з внутрішнім глухим отвором з боку втулки, жорстко прикріплена верхнім кінцем до верхньої плити, а втулка жорстко прикріплена до нижньої плити, причому в нижній частині втулки встановлено підпружинений плунжер з можливістю осьового переміщення, яка відрізняється тим, що у верхній частині внутрішнього отвору колонки з можливістю осьового переміщення встановлено плунжер з ущільненням, який підпружинений пружиною з боку торця отвору, крім цього, біля торця внутрішнього отвору колонки над плунжером виконано радіальний наскрізний отвір.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3828
Інші ідентифікатори: 45227
Власник авторського права: ® Гудь Віктор Зіновійович, Гупка Василь Васильович, Гевко Іван Богданович, Гупка Богдан Васильович
Тип вмісту: Other
Розташовується у зібраннях:2002



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.