Por favor use este identificador para citas ou ligazóns a este item: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3816

Título: Пристрій для вимірювання величини крутного моменту
Outros títulos: Device for measuring torque
Устройство для измерения крутящего момента
Authors: Білик, Стефанія Григорівна
Гупка, Богдан Васильович
Гурик, Олег Ярославович
Комар, Роман Васильович
Лясота, Оксана Михайлівна
Bilyk, Stefania Hryhorivna
Hupka, Bohdan Vasyliovych
Huryk, Oleh Yaroslavovych
Komar, Roman Vasyliovych
Liasota, Oksana Mykhailivna
Билык, Стефания Григорьевна
Гупка, Богдан Васильевич
Гурик, Олег Ярославович
Комар, Роман Васильевич
Лясота, Оксана Михайловна
Bibliographic description (Ukraine): Патент 52275 UA, МПК G01L 5/00, G01L 5/24. Пристрій для вимірювання величини крутного моменту [Текст] / Білик Стефанія Григорівна, Лясота Оксана Михайлівна, Комар Роман Васильович, Гурик Олег Ярославович, Гупка Богдан Васильович (Україна) - опубл. 16.12.2002.
Patent 52275 UA, MPK G01L 5/00, G01L 5/24. Device for measuring torque [Text] / Hupka Bohdan Vasyliovych, Bilyk Stefania Hryhorivna, Komar Roman Vasyliovych, Huryk Oleh Yaroslavovych, Liasota Oksana Mykhailivna (Ukraine) - publ. 16.12.2002.
Патент 52275 UA, МПК G01L 5/00, G01L 5/24. Устройство для измерения крутящего момента [Текст] / Гупка Богдан Васильевич, Билык Стефания Григорьевна, Комар Роман Васильевич, Гурик Олег Ярославович, Лясота Оксана Михайловна (Украина) - опубл. 16.12.2002.
Data de edición: 16-Dec-2002
Date of entry: 24-Sep-2014
Palabras chave: G01L 5/00
G01L 5/24
для визначення величини крутного моменту при затягуванні гайок або інших подібних їм деталей машин
способи або пристрої для вимірювання сил, наприклад удару, роботи, механічної потужності або крутного моменту, призначені для спеціальних цілей
Resumo: Пристрій для вимірювання величини крутного моменту, який виконаний у вигляді двох пустотілих барабанів, які встановлені на привідний вал пружного елемента, механізмів приводу, навантажувача і основи, який відрізняється тим, що лівий і правий торці пружного елемента є у взаємодії з упорними втулками, які встановлені на циліндричні шийки привідного вала, а посередині їх ширини з торця з боку пружного елемента виконані виточки радіусом, більшим за радіус дроту пружного елемента, з протилежних зовнішніх боків упорні втулки є у взаємодії з упорними підшипниками, лівий з яких є у контакті з внутрішнім торцем лівого пустотілого барабана, а правий - з торцем правого пустотілого барабана, пружний елемент своїми кінцями жорстко закріплений до корпуса лівого і правого пустотілих барабанів, причому лівий пустотілий барабан по внутрішньому діаметру взаємодіє з циліндричною шийкою через опорну втулку і жорстко закріплений до основи за допомогою двох опор, з торця цей барабан за допомогою тіл кочення є у взаємодії з торцевим виступом, виконаним на привідному валу, на правій частині лівого пустотілого барабана нанесена шкала поділок величини крутних моментів для різних типів пружних елементів, лівий пустотілий барабан по посадці ковзання є у взаємодії з внутрішнім отвором правого барабана, а шліцьовий отвір правого пустотілого барабана з’єднаний з шліцьовим привідним валом навантажувача.
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3816
Outros Identificadores: 52275
Copyright owner: ® Білик Стефанія Григорівна, Лясота Оксана Михайлівна, Комар Роман Васильович, Гурик Олег Ярославович, Гупка Богдан Васильович
Content type: Other
Aparece nas Coleccións2002



Todos os documentos en Dspace estan protexidos por copyright, con todos os dereitos reservados