Empreu aquest identificador per citar o enllaçar aquest ítem: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3804

Títol: Пристрій для глибокого свердління отворів
Altres títols: Appliance for deep holes drilling
Устройство для глубокого сверления отверстий
Autor: Гевко, Ігор Богданович
Гупка, Богдан Васильович
Стойко, Ігор Іванович
Hevko, Ihor Bohdanovych
Hupka, Bohdan Vasyliovych
Stoiko, Ihor Ivanovych
Гевко, Игорь Богданович
Гупка, Богдан Васильевич
Стойко, Игорь Иванович
Bibliographic description (Ukraine): Патент 49469 UA, МПК B23B 49/00. Пристрій для глибокого свердління отворів [Текст] / Стойко Ігор Іванович, Гевко Ігор Богданович, Гупка Богдан Васильович (Україна) - опубл. 16.09.2002.
Patent 49469 UA, MPK B23B 49/00. Appliance for deep holes drilling [Text] / Hupka Bohdan Vasyliovych, Stoiko Ihor Ivanovych, Hevko Ihor Bohdanovych (Ukraine) - publ. 16.09.2002.
Патент 49469 UA, МПК B23B 49/00. Устройство для глубокого сверления отверстий [Текст] / Гупка Богдан Васильевич, Стойко Игорь Иванович, Гевко Игорь Богданович (Украина) - опубл. 16.09.2002.
Data de publicació: 16-de -2002
Date of entry: 24-de -2014
Paraules clau: B23B 49/00
вимірювальні і контрольні пристрої в розточувальних і свердлильних верстатах для установки або направлення свердла
індикаторні пристосування, що сигналізують про пошкодження свердел в процесі свердління
пристрої для зацентрування під свердління
Resum: Пристрій для глибокого свердління отворів, який виконано у вигляді коробчастого корпусу, кондукторної плити з отвором, в який запресований радіальний підшипник, вісь якого співвісна з віссю кондукторної втулки, а зверху торця підшипника і кондукторної втулки встановлена захисна плита, в якій рівномірно по колу виконано отвори, через які вона прикріплена до кондукторної плити, а на торцевій частині захисної втулки, по периметру зовнішнього кільця підшипника, виконано буртик, яким захисна плита є в контакті із зовнішнім кільцем підшипника із забезпеченням зазору між внутрішнім кільцем та можливістю його вільного провертання, який відрізняється тим, що в нижній частині кондукторної плити співвісно з верхнім радіальним підшипником встановлені аналогічний підшипник і розпірна втулка, які закріплені корпусом, причому довжина втулки між підшипниками визначена в залежності від довжини інструменту, крім цього, в нижній частині корпусу виконані виступи, які є в контакті із зовнішнім кільцем підшипника, а внутрішнє має можливість вільного провертання, причому внутрішній діаметр розпірної втулки  більший ніж діаметр свердла, а системою радіальних і осьових каналів розпірної втулки підшипники зв’язані з маслянкою, яка встановлена на лівій торцевій поверхні коробчастого корпусу.
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3804
Altres identificadors: 49469
Copyright owner: ® Стойко Ігор Іванович, Гевко Ігор Богданович, Гупка Богдан Васильович
Content type: Other
Apareix a les col·leccions:2002



Els ítems de DSpace es troben protegits per copyright, amb tots els drets reservats, sempre i quan no s’indiqui el contrari.