Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3718

Título : Багаторізцева головка для точіння
Otros títulos : Multiblade head for grinding
Многорезцовая головка для точения
Autor : Кривий, Петро Дмитрович
Луців, Ігор Володимирович
Нагорняк, Степан Григорович
Юхименко, Генадій Омелянович
Kryvyi, Petro Dmytrovych
Lutsiv, Ihor Volodymyrovych
Nahorniak, Stepan Hryhorovych
Yukhymenko, Henadii Omelianovych
Кривой, Петр Дмитриевич
Луцив, Игорь Владимирович
Нагорняк, Степан Григорьевич
Юхименко, Геннадий Емельянович
Bibliographic description (Ukraine): Патент 30761 UA, МПК B23B 29/24. Багаторізцева головка для точіння [Текст] / Луців Ігор Володимирович, Кривий Петро Дмитрович, Юхименко Генадій Омелянович, Нагорняк Степан Григорович (Україна) - опубл. 15.12.2000.
Patent 30761 UA, MPK B23B 29/24. Multiblade head for grinding [Text] / Kryvyi Petro Dmytrovych, Nahorniak Stepan Hryhorovych, Lutsiv Ihor Volodymyrovych, Yukhymenko Henadii Omelianovych (Ukraine) - publ. 15.12.2000.
Патент 30761 UA, МПК B23B 29/24. Многорезцовая головка для точения [Текст] / Кривой Петр Дмитриевич, Нагорняк Степан Григорьевич, Луцив Игорь Владимирович, Юхименко Геннадий Емельянович (Украина) - опубл. 15.12.2000.
Fecha de publicación : 15-dic-2000
Date of entry: 24-sep-2014
Palabras clave : B23B 29/24
резцедержатели для декількох різальних інструментів, наприклад револьверні головки
Resumen : Багаторізцева головка для точіння, яка містить корпус, встановлені в ньому різці з можливістю осьового переміщення відносно корпусу, встановлені рівномірно відносно один одного, яка відрізняється тим, що корпус виконаний у вигляді шестигранної пустотілої призми, на гранях якої через 120º виконані три наскрізні вікна, в яких на пружних напрямних встановлені різцетримачі з різцями, і кожний з різцетримачів встановлений з можливістю контакту своєю задньою поверхнею з плунжером, вільно посадженим в отворі корпусу гідрокамери, який виконаний у вигляді пустотілого кільця, що зовнішньою циліндричною поверхнею вільно спряжений з внутрішньою циліндричною поверхнею призми, а на задньому торці кільця виконана гідрокамера у вигляді виточки, в якій встановлена гумова діафрагма, закрита кришкою, а корпус гідрокамери підпружинений в напрямі подач пружинами, що впираються в кришку головки, і встановлені на упорах, а кожний з різцетримачів встановлений з можливістю контакту своєю передньою поверхнею з регульованими гвинтами, що загвинчені в передню стінку корпусу головки.
URI : http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3718
Otros identificadores : 30761
Copyright owner: ® Луців Ігор Володимирович, Кривий Петро Дмитрович, Юхименко Генадій Омелянович, Нагорняк Степан Григорович
Content type: Other
Aparece en las colecciones: 2000



Los ítems de DSpace están protegidos por copyright, con todos los derechos reservados, a menos que se indique lo contrario.