Пошук


Поточні фільтри:

Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 1-21 зі 21 (час пошуку: 0.038 секунди).
  • назад
  • 1
  • далі
Знайдені матеріали:
ТипДата випускуДата внесенняНазваАвтор(и)
Methodical recommendations20177-лип-2017Дослідження операцій в транспортних системах: методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів ОКР «Бакалавр» з галузі знань 27 “Транспорт” спеціальності 275 "Транспортні технології (автомобільний транспорт)"Цьонь, Олег Петрович; Вовк, Юрій Ярославович; Вовк, Ірина Петрівна; Дзюра, Володимир Олексійович; Tson, Oleg; Vovk, Yuriy; Vovk, Iryna Petrivna; Dzyura, Volodymyr
Methodical recommendations201729-лис-2017Методичні вказівки до лабораторних робіт з дисципліни «Технологія та устаткування зварювання плавленням». Семестр VIТатарин, Богдан Павлович; Сенчишин, Віктор Степанович
Methodical recommendations201729-лис-2017Методичні вказівки до виконання курсової роботи з дисципліни «Технологія та устаткування зварювання плавленням»Підгурський, Микола Іванович; Татарин, Богдан Павлович; Окіпний, Ігор Богданович; Сенчишин, Віктор Степанович
Methodical recommendations201729-лис-2017Методичні вказівки до лабораторних робіт з дисципліни «Технологія та устаткування зварювання плавленням». Семестр VIIТатарин, Богдан Павлович; Сенчишин, Віктор Степанович
Methodical recommendations201728-чер-2018Методичні вказівки до практичних робіт з дисципліни «Сучасні комп’ютерні технології на транспорті»Вовк, Юрій Ярославович; Вовк, Ірина Петрівна; Цьонь, Олег Петрович; Vovk, Yuriy Yaroslavovych; Vovk, Iryna Petrivna; Tson, Oleg Petrovych
Methodical recommendations201710-вер-2018Харчові технології. Частина 2. Метод. вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів денної форм навчання напряму підготовки 6.051702 "Технологічна експертиза та безпека харчової продукції".Дацишин, Катерина Євгенівна; Сторож, Людмила Анатолівна
Methodical recommendationsсер-201730-лис-2017Методичні вказівки до лабораторної роботи №1 з курсу основи САПР „Знайомство з САПР Autodesk Inventor 2017 та основи 3D проектування“Гагалюк, Андрій Валерійович; Скляров, Руслан Анатолійович
Methodical recommendationsчер-201721-чер-2017Механоскладальні дільниці та цехиКапаціла, Юрій Богданович; Комар, Роман Васильович; Дячун, Андрій Євгенович
Methodical recommendations201722-чер-2018Методичні вказівки до виконання курсової роботи з дисципліни «Технологічна експертиза виробництва харчової продукції» для студентів денної форми навчання напряму підготовки 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції»Вічко, Олена Іванівна; Дацишин, Катерина Євгенівна
Methodical recommendations201722-чер-2018Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Технологічна експертиза виробництва харчової продукції» (Частина ІІІ «Ідентифікаційна експертиза харчової продукції») для студентів спеціальності 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції»Вічко, Олена Іванівна
Methodical recommendations201722-чер-2018Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Технологічна експертиза виробництва харчової продукції» (Частина ІІ «Гігієнічна експертиза харчової продукції» для студентів спеціальності 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції»Вічко, Олена Іванівна
Methodical recommendations; Methodical recommendations201713-вер-2018Технологія отримання та первинного оброблення молока : Метод. вказівки до виконання практичних робіт для студентів денної та заочної форм навчання напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія»Дацишин, Катерина Євгенівна; Рибак, Ольга Миколаївна
Methodical recommendations201730-тра-2017Методичні вказівки до лабораторної роботи №3 з дисципліни «Метали і зварювання в будівництві» на тему: «Контактне точкове зварювання на машині типу МТР-1201»Окіпний, Ігор Богданович; Береженко, Богдан Миколайович
Methodical recommendations201722-чер-2018Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Ідентифікація і методи виявлення фальсифікації харчової продукції» для студентів спеціальності 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції»Вічко, Олена Іванівна; Карпик, Галина Вікторівна
Methodical recommendations201722-чер-2018Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Технологічна експертиза виробництва харчової продукції» (Частина І) для студентів спеціальності 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції»Вічко, Олена Іванівна
Methodical recommendationsвер-201714-чер-2018Харчові технології. Частина 1. : Метод. вказівки до виконання практичних робітДацишин, Катерина Євгенівна; Сторож, Людмила Анатолівна
Methodical recommendations201730-тра-2017Методичні вказівки до лабораторної роботи №2 з дисципліни «Метали і зварювання в будівництві» на тему: «Напівавтоматичне зварювання порошковим дротом на спеціальному напівавтоматі ПМП-6»Окіпний, Ігор Богданович; Береженко, Богдан Миколайович
Methodical recommendations201730-тра-2017Методичні вказівки до лабораторної роботи №4 з дисципліни «Метали і зварювання в будівництві» на тему: «Контактне стикове зварювання арматури на машині типу МСО-201»Окіпний, Ігор Богданович; Береженко, Богдан Миколайович
Methodical recommendations201730-тра-2017Методичні вказівки до лабораторної роботи №1 з дисципліни «Метали і зварювання в будівництві» на тему: «Дослідження технологічних характеристик покритих електродів призначених для виготовлення будівельних конструкцій»Окіпний, Ігор Богданович; Береженко, Богдан Миколайович
Methodical recommendationsвер-20174-лют-2018Методичні вказівки до виконання практичних робіт з дисципліни «Харчові технології». Частина 2Дацишин, Катерина Євгенівна; Сторож, Людмила Анатолівна
Methodical recommendations201722-чер-2018Методичні вказівки до виконання практичних занять з курсу «НАССР і системи управління безпечністю харчової продукції» для студентів спеціальності 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції»Вічко, Олена Іванівна
Результати 1-21 зі 21 (час пошуку: 0.038 секунди).
  • назад
  • 1
  • далі