Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3317
Назва: Технічне переоснащення підготовчого відділення ЗАТ "Хмельницька макаронна фабрика" з модернізацією макаронного преса марки ЛПЛ-2М та дослідженням формування макаронних виробів в матрицях
Інші назви: Technical re-engineering of preparatory department of CJSC “Khmelnytska makaronna fabryka” with modernization of model LPL-2М pasta extruder and examination of pasta formation in the matrixes
Автори: Бачинський, Юрій Миколайович
Bachynskyy, Yuriy
Дата публікації: 28-сер-2014
Дата внесення: 28-сер-2014
Видавництво: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Місце видання, проведення: Тернопіль
УДК: 664.69
Теми: 8.05050313
Обладнання переробних та харчових виробництв
матриця
matrixe
макаронний прес
pasta extruder
реологічні властивості
rheological properties
Короткий огляд (реферат): Досліджено процес формування макаронних виробів в матрицях та розроблено заходи з технічного переоснащення підготовчого відділення з модернізацією макаронного преса
The pasta formation process in the matrixes is examined and the arrangements for technical re-engineering of department with pasta extruder modernization are worked out
Опис: Бачинський Ю.М. Анотація на дипломну роботу магістра за спеціальністю ‘‘8.05050313 - Обладнання переробних та харчових виробництв’’/ Бачинський Ю.М.; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. – Тернопіль: ТНТУ, 2014р. - 1 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3317
Тип вмісту: Other
Розташовується у зібраннях:8.05050313 — обладнання переробних і харчових виробництв

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Summary Bachynskyy.pdf77,09 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора