Пошук


Поточні фільтри:
Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 1-6 зі 6 (час пошуку: 0.022 секунди).
  • назад
  • 1
  • далі
Знайдені матеріали:
ТипДата випускуДата внесенняНазваАвтор(и)
Handbook20211-лип-2021Управління конкурентоспроможністюСтойко, Ігор Іванович; Шерстюк, Роман Петрович
Handbook20211-лип-2021Стандартизація, сертифікація, метрологіяСтойко, Ігор Іванович; Шерстюк, Роман Петрович
Handbook20172-лип-2018Посібник до проведення практичних занять та самостійної роботи студента з дисципліни “Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства” (для студентів 3 курсу денної та заочної форм навчання спеціальності 241 “Готельно-ресторанна справа”)Нагорняк, Галина Степанівна; Островська, Галина Йосипівна
Handbook20236-чер-2023Управління конкурентоспроможністю (Програма, курс лекцій, практичні заняття, самостійна робота, індивідуальні завдання, термінологічний словник, тести).Стойко, Ігор Іванович; Шерстюк, Роман Петрович
Handbook20236-чер-2023Стандартизація, сертифікація, метрологія (Програма, курс лекцій, практичні заняття, самостійна робота, індивідуальні завдання, термінологічний словник, тести, нормативні документи)Стойко, Ігор Іванович; Шерстюк, Роман Петрович
Handbook20236-чер-2023Методичні вказівки до самостійної роботи та практичних занять з вивчення курсу «Стандартизація, сертифікація та метрологія» для студентів спеціальностей 241 «Готельно-ресторанна справа», 242 «Туризм» усіх форм навчанняСтойко, Ігор Іванович