Пошук


Поточні фільтри:

Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 1-100 зі 166 (час пошуку: 0.002 секунди).
Знайдені матеріали:
ТипДата випускуДата внесенняНазваАвтор(и)
Conference Abstract28-вер-20204-лис-2020Аналіз методології поводження з твердими побутовими відходамиСтручок, Володимир Сергійович; Struchok, V.
Conference Abstract27-лис-20192-бер-2020Дослідження та оптимізація автоматизованої системи термічної обробки харчових продуктівОнуфрик, Б. І.; Пертак, Ю. В.; Карташов, В. В.; Onufryk, B. I.; Pertak, Y. V.; Kartashov, V. V.
Conference Abstract20-тра-202123-чер-2021Вплив якості води на ефективність миття і дезінфекціїКожин, Владислав; Горюк, Віктор; Кухтин, Микола Дмитрович; Kozhyn, Vladislav; Horiuk, Victor; Kukhtyn, Mykola
Conference Abstract20-тра-202123-чер-2021Вплив хімічних засобів на збудників хвороб хлібаВойтко, Христина; Кухтин, Микола Дмитрович; Voitko, Christina; Kukhtyn, Mykola
Proceedings Book20-тра-202117-чер-2021Тези доповідей Ⅰ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“-
Proceedings Book11-жов-201711-жов-2017Стан і перспективи харчової науки та промисловості : тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції-
Conference Abstract10-жов-201915-лис-2019Інноваційні технології приготування страв в сучасному рестораніЛялик, Анастасія; Добровольська, Світлана; Lialyk, Anastasiia; Dobrovolska, Svitlana
Conference Abstract10-жов-201915-лис-2019Впровадження інформаційних систем та технологій на підприємствах харчової промисловостіЛялик, Анастасія; Криськова, Світлана; Lyalik, Anastasiia; Kryskova, Svitlana
Conference Abstract10-жов-201915-лис-2019The role of audit of information systems in securing food qualityKozlova, Elena; Bantsevich, Yauhen; Козлова, Елена; Банцевич, Евгений
Conference Abstract10-жов-201915-лис-2019Застосування методів аналітичної хімії у контролі якості та безпечності харчової продукціїШпилик, Олександра; Циб, Христина; Shpylyk, Olexandra; Tsyb, Khrystyna
Conference Abstract10-жов-201915-лис-2019Дослідження способів розморожування ягід на зміну мікробіологічних показниківКадило, Наталія; Kadylo, Natalija
Article25-кві-201726-лип-2017Технологічні інновації у харчовій промисловостіЖигунов, А.; Zhygunov, A.
Article25-кві-201726-лип-2017Фактори, що впливають на інновацію продуктів харчуванняЩолоков, М.; Shcholokov, M.
Article25-кві-201726-лип-2017Дослідження процесу екстрагування плодів шипшиниПрищепа, Ю. Ю.; Чорний, В. М.; Лапіна, Н. В.
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Розробка рецептурного складу кисломолочного сиру з яблучним наповнювачемГлемба, Марія; Кухтин, Микола Дмитрович; Hlemba, Maria; Kukhtyn, Mykola
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Розробка технології соління огірків багатокомпонентними закваскамиБогачик, Наталія; Кухтин, Микола Дмитрович; Bohachyk, Nataliia; Kukhyn, Mykola
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Вплив теплової обробки молока на фізико-хімічні показники молочних продуктівКічула, Дмитро; Кухтин, Микола Дмитрович; Kichula, Dmytro; Kukhtyn, Mykola
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Зміна рН і ОВП у фруктових соках при охолодженні та заморожуванніПавлович, Марія; Покотило, Олег; Кравчук, Лариса; Pavlovich, Mariya; Pokotylo, Oleg; Kravchuk, Larysa
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Молекулярна кухня – нове поле для фізико-хімічних експериментівГруник, О.; Маліцька, А.; Ємельяненко, Ю.; Федорова, О. В.; Новіков, В. П.; Grunik, O.; Malitska, A.; Yemelianenko, Y.; Fedorova, O.; Novikov, V.
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Сучасні технології виробництва та економічний вплив на якість і безпеку продовольчих товарівПокотило, Олег; Новіков, Ілля; Pokotylo, Oleg; Novikov, Ilya
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Вплив різних способів обробки на вміст нітратів у готових продуктахСабітов, Денис; Кухтин, Микола Дмитрович; Sabitov, Denys; Kukhtyn, Mykola
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Вплив теплової обробки молока на мікробіологічні показники йогуртуСіканович, Іван; Кухтин, Микола Дмитрович; Sikanovych, Ivan; Kukhtyn, Mykola
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Визначення засобу подовшення зберігання католітуВолосянко, Олена Вікторівна; Грищук, Валерій Павлович
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Утилізація біоорганічних відходів як передумова утворення якісної вторинної сировини з твердих побутових відходівСтручок, Володимир Сергійович; Стручок, О.; Struchok, V.; Struchok, O.
Conference Abstract27-лис-201931-січ-2020Вплив на довкілля харчової промисловостіКоваль, С. О.; Koval, S. O.
Conference Abstract16-лис-201725-січ-2018Аналіз показників якості продуктів харчуванняЛясота, О. Б.; Пилипець, Г. С.; Lyasota, O. B.; Pylypets, G. S.
Conference Abstract27-лис-20195-лют-2020Оцінка показників якості молочних продуктів з вмістом куркумиВоробець, Н. А.; Vorobec, N. A.
Conference Abstract27-лис-20195-лют-2020Обгрунтування мікробіологічної стійкості молочних продуктів, залежно від мікробіологічного складу молока-сировиниЩур, Ю. А.; Rat, Y. A.
Conference Abstract27-лис-20195-лют-2020Вплив на довкілля харчової промисловостіКоваль, С. О.; Koval, S. O.
Conference Abstract28-кві-202216-чер-2022Природні біологічно активні протеїни молокаАлбанська, І.; Юкало, Володимир Глібович; Albanska, I.; Yukalo, V.
Conference Abstract28-кві-202216-чер-2022Розвиток харчового машинобудування – один з шляхів підвищення потенціалу харчової промисловості україниСавчук, О.; Фік, М.; Зварич, Наталя Миколаївна; Savchuk, O.; Fik, M.; Zvarych, N. M.
Conference Abstract28-кві-202216-чер-2022Сушіння молока в апаратах контактного типуБорисюк, В.; Головач, В.; Шинкарик, Марія Миколаївна; Borysiuk, V.; Holovach, V.; Shinkarik, M. M.
Conference Abstract28-лис-201818-лют-2019Спосіб декорування печиваНіньовський, П. І.; Ninovskyi, P. I.
Conference Abstract28-лис-201818-лют-2019Технологічна оцінка мікрофлори в процесі зберігання кефіруПилипець, Г. С.; Кухтин, Микола Дмитрович; Pulupets, G. S.; Kukhtyn, M. D.
Conference Abstract28-лис-201818-лют-2019Соління томатів культурами молочнокислих мікроорганізмівЛяшонка, Ю. А.; Lyashonka, Y. A.
Conference Abstract28-лис-201818-лют-2019Проблема залишків антибактеріальних субстанцій у замороженій рибі імпортованій в УкраїнуМалімон, З. В.; Кухтин, Микола Дмитрович; Malimon, Z. V.; Kukhtyn, M. D.
Conference Abstract28-лис-201818-лют-2019Використання дріжджів Yarrowia Lipolytica для пришвидшення дозрівання голандських сирівМатуняк, С. С.; Matunyak, S. S.
Conference Abstract28-лис-201818-лют-2019Вплив способів розморожування ягід на їх оранолептичні та фізико-хімічні властивостіВанат, Г. Р.; Vanat, G. R.
Conference Abstract25-кві-201918-чер-2019Вплив шорсткості поверхні нержавіючої сталі на адгезію мікробної біоплівки s. aureus та e. coli у молочній промисловостіКравченюк, Христина Юріївна; Стадник, І. Я.; Kravcheniuk, K.; Stadnyk, I.
Article19-лис-20141-лют-2016Дослідження впливу процесу замочування волоського горіха на екстрактивну здатність білкаСавчук, Ю. Ю.; Усатюк, С. І.; Savchuk, Y. Y.; Usatyuk, S. I.
Conference Abstract25-кві-201918-чер-2019Особливості дії сил адгезії на границі розділу продукт - тверде тілоВенгринович, С.; Venhrynovych, S.
Conference Abstract10-жов-201915-лис-2019Обгрунтування необхідності дослідження якості і безпеки агропродовольчої продукціїДанчук, Вячеслав; Ушкалов, Валерій; Danchuk, Vyacheslav; Ushkalov, Valeriy
Conference Abstract10-жов-201915-лис-2019Розробка елементів системи насср для впровадження в ресторані італійської кухніКозлова, Катерина; Колеснікова, Марина; Kozlova, Kateryna; Kolesnikova, Maryna
Conference Abstract28-вер-20204-лис-2020Дослідження управлінських підходів поводження з твердими побутовими відходамиСтручок, Володимир Сергійович; Struchok, V.
Proceedings Book10-жов-201925-жов-2019Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“-
Conference Abstract25-лис-202024-бер-2021Ферментовані продукти – основа для виробництва продуктів функціонального призначенняСередницький, О. М.; Грицаюк, В. І.; Serednytsky, O. M.; Hrytsayuk, V. I.
Conference Abstract25-лис-202024-бер-2021Дослідження зміни концентрації нітратів під час переробки молочної сировиниЦимбал, М. В.; Кухтин, Микола Дмитрович; Tsymbal, M. V.; Kukhtyn, M. D.
Conference Abstract20-тра-202123-чер-2021Розробка технології кисломолочного сиру з додаванням яблучного наповнювачаРудяк, Наталія; Кухтин, Микола Дмитрович; Салата, Володимир; Rudyak, Natalia; Kukhtyn, Mykola; Salata, Volodymyr
Conference Abstract16-тра-20194-чер-2019Дослідження проекту національного плану управління відходами в Україні до 2030 року щодо проведення інфраструктурних заходів з перероблення твердих побутових відходівСтручок, Володимир Сергійович; Мудра, Д.; Struchok, V.; Mudra, D.
Conference Abstract20-тра-202123-чер-2021Дослідження активності житньо-пшеничної закваски з екстрактом базилікуХмеляр, Антон; Кухтин, Микола Дмитрович; Khmelyar, Anton; Kukhtyn, Mykola
Conference Abstract20-тра-202123-чер-2021Вплив пектинів на мікробні клітиниСельський, Володимир Романович; Рольська, Т. І.; Selsky, V. R.; Rolska, T. I.
Conference Abstract20-тра-202123-чер-2021Нові види борошна в технології виробництва хліба і хлібобулочних виробівРудь, Андрій; Кухтин, Микола Дмитрович; Кравченюк, Христина Юріївна; Rud, Andriy; Kukhtyn, Mykola; Kravcheniuk, Khrystyna
Conference Abstract25-кві-201918-чер-2019Основні вимоги до пробіотичних культур заквашувальних препаратівСмачило, О.; Smachylo, O.
Conference Abstract14-тра-20203-чер-2020Проблеми утилізації упаковки для харчових продуктівЗварич, Наталія Миколаївна; Пилипець, О. М.; Zvarych, N.; Pylypets, O.
Conference Abstract14-тра-20203-чер-2020Корисні властивості моркви та її використання у виробництві соківСельський, Володимир Романович; Мурин, Т. Є.; Selskyi, V.; Muryn, T.
Conference Abstract14-тра-20203-чер-2020Аналіз програми поводження з твердими побутовими відходами в Тернопільській областіСтручок, Володимир Сергійович; Struchok, V.
Conference Abstract23-кві-20204-чер-2020Оцінка біохімічних показників у процесів зберігання медуКалинюк, Д.; Kalinyuk, D.
Conference Abstract23-кві-20204-чер-2020Органолептичні, фізико-хімічні показники варенокопчених ковбасГрановська, Д.; Granovskaya, D.
Conference Abstract28-лис-201818-лют-2019Дослідження пробіотичних властивостей у молочнокислих мікроорганізмів виділених з ферментованих продуктівКопійчук, В. Л.; Kopiychuk, V. L.
Conference Abstract22-тра-201815-чер-2018Аналіз національної стратегії управління відходами в Україні до 2030 року щодо проведення інфраструктурних заходів з перероблення твердих побутових відходівСтручок, Володимир Сергійович; Мудра, Д.; Struchok, V.; Mudra, D.
Conference Abstract28-лис-201818-лют-2019Особливості інтенсифікації харчових виробництвТрач, Д. А.; Янош, А. Я.; Trach, D. A.; Yanosh, A. Y.
Article24-кві-201427-лют-2016Хімічна очистка сирої води методом коагуляції на ТЕСПида, А.; Pyda, A.
Article19-кві-201116-лют-2016Реологічні властивості емульсій для виготовлення борошняних конндитерських виробівСамойленко, І. П.; Цинкевич, Н. І.
Conference Abstract26-кві-201830-тра-2018Аналіз технологічних схем етикетувальних машинШевчук; Shevchuk
Article19-кві-201116-лют-2016Ультразвукова обробка в харчових технологіяхКомінко, В.
Conference Abstract24-лис-202121-гру-2021Технічні аспекти підвищення конкурентоспроможності харчової продукціїКоваль, С. О.; Корнєв, Р. А.; Ярмусь, А. С.; Koval, S. O.; Korniev, R. A.; Yarmus, A. S.
Conference Abstract24-лис-202121-гру-2021Переваги двостадійного сушіння молокаРудакевич, М. З.; Rudakevych, M. Z.
Article19-гру-201225-кві-2014Нераціональне використання відходів харчової промисловості в УкраїніХомич, Надія; Khomych, Nadya
Article14-гру-201117-лют-2016Адсорбційні матеріали в харчовій промисловостіЗарецька, Тетяна Вікторівна; Вітенько, Т.
Article5-гру-201211-лют-2016Класифікація біотехнологій харчових продуктівЮкало, А.; Сторож, Л.; Дацишин, Катерина Євгенівна; Юкало, В.
Article23-кві-201526-лют-2016Альтернативні шляхи впровадження інноваційного устаткування молекулярної кухні та фьюжн кулінаріїПодворняк, М.; Podvorniak, M.
Article24-кві-201427-лют-2016Вплив температури зберігання та консервантів на мікробіологічні показники соківОстапйовська, М.; Ostapiovska, M.
Article27-жов-201020-лют-2016Основні вимоги при конструюванні технологічного обладнання харчових виробництвЗакалов, О.; Погорілець, І.; Войтків, Н.
Article8-жов-201521-гру-2015Генетично модифіковані продукти: економічна революція чи біологічна загрозаПокотило, Олег; Коваль, Марія; Pokotylo, Oleg; Koval, Marya
Article8-жов-201521-гру-2015Використання традиційних технологій для отримання сучасних продуктів харчуванняЗайцева, О.; Сметанін, В.; Степневська, Я.; Zaitseva, O.; Smetanin, V.; Stepnevska, Y.
Article24-кві-201427-лют-2016Одержання та використання рослинних вершківСулік, О.; Sulik, Oksana
Book8-жов-201527-жов-2015Стан і перспективи харчової науки та промисловості : матеріали міжнародної науково-технічної конференції. Тези доповідей-
Article19-тра-201521-січ-2016Особливості та необхідність розвитку стратегічного маркетингу на підприємствах харчової промисловостіШпилик, Світлана Василівна; Шпилик, Олександра; Shpylyk, Svitlana; Shpylyk, Oleksandra
Article5-гру-201211-лют-2016Підбір протеолітичних препаратів для отримання харчових білкових гідролізатівВареник, І.; Агрес, Г.; Бицок, В.; Островська, Н.; Сторож, Л.; Юкало, В.
Article19-тра-201521-січ-2016Інноваційні підходи у забезпеченні реагування на надзвичайні ситуації з небезпечними хімічними речовинами на підприємствах харчової та переробної промиловостіСтручок, Володимир Сергійович; Стручок, Олена; Struchok, Volodumur; Struchok, Olena
Article25-кві-201316-лют-2016Зовнішнє оформлення при конструюванні нових машин в харчовій промисловостіТерещук, В.
Article25-лис-201518-лют-2016Оцінювання якості пробіотиківЯрута, В. О.; Бондаренко, В. М.; Yaruta, V. O.; Bondarenko, V. M.
Article21-гру-201024-лют-2016Застосування адсорбентів у харчовій промисловостіВітенько, Тетяна Миколаївна; Зарецька, Тетяна; Коцюбка, Василь; Vitenko, Tatiana; Zaretska, Tatiana; Kotsyubka, Vasyl
Article17-кві-200815-бер-2016Переваги УВТ-установок для обробки молокаКоневич, М.
Conference Abstract7-гру-202215-лют-2023Особливості інтенсифікації процесів виробництва харчових продуктівСавчук, О. О.; Полевий, М. І.; Зварич, Наталія Миколаївна; Savchuk, O. O.; Polevyi, M. I.; Zvarych, N. M.
Article14-тра-200824-тра-2016Попередження виникнення техногенних надзвичайних ситуацій (НС) на підприємствах харчової та переробної промисловостіСтручок, Володимир Сергійович; Стручок, О.
Article18-тра-20168-лип-2016Актуальні підходи у забезпеченні захисту населення, що проживає в межах міської забудови, у разі надзвичайних ситуацій з небезпечними хімічними речовинами на підприємствах харчової та переробної промиловостіСтручок, Володимир Сергійович; Стручок, О.; Struchok, V.; Struchok, O.
Conference Abstract22-вер-202219-жов-2022Аналіз сливового наповнювача для виробництва молочних продуктівТретяк, Софія; Кухтин, Микола Дмитрович; Tretyak, Sofia; Kukhtyn, Mykola
Conference Abstract28-кві-202112-гру-2021Застосування рослинних добавок, як джерело підвищення антиоксидантних властивостей молочних продуктівСлимак, М.; Slymak, M.
Conference Abstract28-кві-202112-гру-2021Безпека харчової продукції та аналітичні методи контролюАлбанська, І.; Albanska, I.
Conference Abstract28-кві-202112-гру-2021Аналіз особливостей створення гнучкого харчового виробництваКорнєв, Р.; Коваль, С.; Korniev, R.; Koval, S.
Conference Abstract22-вер-202219-жов-2022Ефективність пастеризації молока-сировини з різним мікробним забрудненнямБазар, Оксана; Кухтин, Микола Дмитрович; Bazar, Oksana; Kukhtyn, Mykola
Conference Abstract22-вер-202219-жов-2022Підвищення споживчої цінності хлібобулочних виробів з додаванням материнкиМарцінишин, С. П.; Вічко, Олена Іванівна; Martsinyshyn, S. P.; Vichko, O. I.
Conference Abstract31-бер-202319-кві-2023Фінансування управління відходамиСтручок, Володимир Сергійович; Struchok, Volodymyr
Conference Abstract22-вер-202219-жов-2022Ефективна дезінфекція яєць запорука отримання безпечних яєчних продуктівСвергун, Жанна; Кухтин, Микола Дмитрович; Sverhun, Zhanna; Kukhtyn, Mykola
Conference Abstract22-вер-202219-жов-2022Перспективи використання субкритичного водного екстракту соєвого шроту при виготовленні борошняних кондитерських виробівКовальчук, О. В.; Kovalchuk, O. V.
Conference Abstract22-вер-202219-жов-2022Законодавче забезпечення управління відходамиСтручок, Володимир; Struchok, V.
Proceedings Book22-вер-202212-жов-2022Збірник тез доповідей VI Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“-
Conference Abstract27-кві-202310-чер-2023Формування якості житнього хлібаКравченюк, Р.; Kravcheniuk, R.
Conference Abstract22-лис-202215-гру-2022Термодинамічний аналіз енергетичних ресурсівСтадник, Ігор Ярославович; Зварич, Наталія; Пилипець, Оксана Михайлівна; Ворощук, Віктор Ярославович; Stadnyk, I.; Zvarych, N.; Pylypets, O.; Voroshchuk, V.
Результати 1-100 зі 166 (час пошуку: 0.002 секунди).