Пошук


Поточні фільтри:


Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 1-42 зі 42 (час пошуку: 0.014 секунди).
  • назад
  • 1
  • далі
Знайдені матеріали:
ТипДата випускуДата внесенняНазваАвтор(и)
Article25-кві-201726-лип-2017Технологічні інновації у харчовій промисловостіЖигунов, А.; Zhygunov, A.
Article25-кві-201726-лип-2017Фактори, що впливають на інновацію продуктів харчуванняЩолоков, М.; Shcholokov, M.
Article25-кві-201726-лип-2017Дослідження процесу екстрагування плодів шипшиниПрищепа, Ю. Ю.; Чорний, В. М.; Лапіна, Н. В.
Article19-лис-20141-лют-2016Дослідження впливу процесу замочування волоського горіха на екстрактивну здатність білкаСавчук, Ю. Ю.; Усатюк, С. І.; Savchuk, Y. Y.; Usatyuk, S. I.
Article24-кві-201427-лют-2016Хімічна очистка сирої води методом коагуляції на ТЕСПида, А.; Pyda, A.
Article19-кві-201116-лют-2016Реологічні властивості емульсій для виготовлення борошняних конндитерських виробівСамойленко, І. П.; Цинкевич, Н. І.
Article19-кві-201116-лют-2016Ультразвукова обробка в харчових технологіяхКомінко, В.
Article19-гру-201225-кві-2014Нераціональне використання відходів харчової промисловості в УкраїніХомич, Надія; Khomych, Nadya
Article14-гру-201117-лют-2016Адсорбційні матеріали в харчовій промисловостіЗарецька, Тетяна Вікторівна; Вітенько, Т.
Article5-гру-201211-лют-2016Класифікація біотехнологій харчових продуктівЮкало, А.; Сторож, Л.; Дацишин, Катерина Євгенівна; Юкало, В.
Article23-кві-201526-лют-2016Альтернативні шляхи впровадження інноваційного устаткування молекулярної кухні та фьюжн кулінаріїПодворняк, М.; Podvorniak, M.
Article24-кві-201427-лют-2016Вплив температури зберігання та консервантів на мікробіологічні показники соківОстапйовська, М.; Ostapiovska, M.
Article27-жов-201020-лют-2016Основні вимоги при конструюванні технологічного обладнання харчових виробництвЗакалов, О.; Погорілець, І.; Войтків, Н.
Article8-жов-201521-гру-2015Генетично модифіковані продукти: економічна революція чи біологічна загрозаПокотило, Олег; Коваль, Марія; Pokotylo, Oleg; Koval, Marya
Article8-жов-201521-гру-2015Використання традиційних технологій для отримання сучасних продуктів харчуванняЗайцева, О.; Сметанін, В.; Степневська, Я.; Zaitseva, O.; Smetanin, V.; Stepnevska, Y.
Article24-кві-201427-лют-2016Одержання та використання рослинних вершківСулік, О.; Sulik, Oksana
Article19-тра-201521-січ-2016Особливості та необхідність розвитку стратегічного маркетингу на підприємствах харчової промисловостіШпилик, Світлана Василівна; Шпилик, Олександра; Shpylyk, Svitlana; Shpylyk, Oleksandra
Article5-гру-201211-лют-2016Підбір протеолітичних препаратів для отримання харчових білкових гідролізатівВареник, І.; Агрес, Г.; Бицок, В.; Островська, Н.; Сторож, Л.; Юкало, В.
Article19-тра-201521-січ-2016Інноваційні підходи у забезпеченні реагування на надзвичайні ситуації з небезпечними хімічними речовинами на підприємствах харчової та переробної промиловостіСтручок, Володимир Сергійович; Стручок, Олена; Struchok, Volodumur; Struchok, Olena
Article25-кві-201316-лют-2016Зовнішнє оформлення при конструюванні нових машин в харчовій промисловостіТерещук, В.
Article25-лис-201518-лют-2016Оцінювання якості пробіотиківЯрута, В. О.; Бондаренко, В. М.; Yaruta, V. O.; Bondarenko, V. M.
Article21-гру-201024-лют-2016Застосування адсорбентів у харчовій промисловостіВітенько, Тетяна Миколаївна; Зарецька, Тетяна; Коцюбка, Василь; Vitenko, Tatiana; Zaretska, Tatiana; Kotsyubka, Vasyl
Article17-кві-200815-бер-2016Переваги УВТ-установок для обробки молокаКоневич, М.
Article14-тра-200824-тра-2016Попередження виникнення техногенних надзвичайних ситуацій (НС) на підприємствах харчової та переробної промисловостіСтручок, Володимир Сергійович; Стручок, О.
Article18-тра-20168-лип-2016Актуальні підходи у забезпеченні захисту населення, що проживає в межах міської забудови, у разі надзвичайних ситуацій з небезпечними хімічними речовинами на підприємствах харчової та переробної промиловостіСтручок, Володимир Сергійович; Стручок, О.; Struchok, V.; Struchok, O.
Article20-лис-201315-бер-2017Забезпечення промислової безпеки підприємств харчової та переробної промиловостіСтручок, Володимир Сергійович; Стручок, О.
Article17-лис-201624-бер-2017Inbound маркетингШпилик, Світлана Василівна; Добровольська, І. Ю.; Shpylyk, S. V.; Dobrovol’ska, I. Y.
Article17-лис-201624-бер-2017Новий фарш для млинців з молочним білком для формування раціону військовослужбовцівГіренко, Н. І.; Крамаренко, Д. П.; Hirenko, N. I.; Kramarenko, D. P.
Article5-гру-201211-лют-2016Біоактивні продукти протеолізу білків сироватки молокаЮкало, А.; Дацишин, Катерина Євгенівна; Кушнірук, Н.; Шпилик, О.; Джур, Я.
Article23-кві-200915-бер-2016Основні напрямки вдосконалення пляшкомийних машинПроцюк, Ю.
Article23-кві-200915-бер-2016Удосконалення робочих органів молоткової дробарки марки А1-ДМ2Р-110Буднік, І.
Article24-кві-201427-лют-2016Вплив мікрохвильвого випромінювання на мікробіологічні та фізико-хімічні показники харчових продуктівСкуба, М.; Легоцька, Х.; Skuba, M.; Lehotska, K.
Article18-кві-200721-бер-2016Екологічна безпека продуктів харчування вироблених з використанням харчових добавокПроцюк, А.
Article18-кві-200721-бер-2016Радіоактивне забруднення харчових продуктівДемчак, І.
Article23-кві-200915-бер-2016Інтенсифікація процесу екструзіїЯщинська, М.
Article23-кві-200915-бер-2016Зниження звукової активності пляшкомийної машини марки МДГ-32Процюк, Ю.
Article23-кві-200915-бер-2016Адгезійні характеристики харчових продуктівКоневич, М.
Article23-кві-200915-бер-2016Асептична підготовка склотариПроцюк, Ю.
Article19-кві-201116-лют-2016Гідроколлоїди. перспективи та особливості використанняСамойленко, І. П.
Article19-лис-20141-лют-2016Органічні кислоти в харчовій промисловостіСивак, Т. П.; Кушнірук, Н. В.; Suvak, T. P.; Kyshniryk, N. V.
Article19-лис-20141-лют-2016Перспективи використання нанотехнологій у виробництві харчових продуктівПівторак, І. І.; Григоренко, І. В.; Pivtorak, I. I.; Grigorenko, I. V.
Article8-жов-201521-гру-2015Проблеми адаптації харчових виробництв до глобальної зміни кліматуЗварич, Наталя; Zvarych, Natalia
Результати 1-42 зі 42 (час пошуку: 0.014 секунди).
  • назад
  • 1
  • далі