Skip navigation
Домівка
Перегляд
Фонди та зібрання
Огляд матеріалів:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
УДК
Дати збереження
Типи вмісту
Мови
Журнали/збірники
Конференції/заходи
Видання, що містить
ISSN
Видавництва
Приналежності
Ступені дисертацій
Градації дисертацій
Дисципліни дисертацій
Дисертаційні ради
Установи захисту дисертацій
Дати подання
Довідка
Мова
中文
українська
Türkçe
ไทย
svenska
português
polski
norsk
日本語
italiano
Bahasa Indonesia
magyar
Galician
français
Basque
Eesti
español
Ελληνικά
Deutsch
Welsh
čeština
català
български
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
ELARTU — Інституційний репозитарій ТНТУ імені Івана Пулюя
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Матеріали конференцій, семінарів, читань
1995
2004
2005
2006
2007
2008
2009
2010
2011
2012
2013
2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020
2021
2022
2023
інші роки
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
Дата випуску
Тип вмісту
Мова
Дорівнює
Містить
Ідент.
Не дорівнює
Не містить
Не ідент.
Назва
Автор
Тема
Дата випуску
Тип вмісту
Мова
Дорівнює
Містить
Ідент.
Не дорівнює
Не містить
Не ідент.
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
Дата випуску
Тип вмісту
Мова
Дорівнює
Містить
Ідент.
Не дорівнює
Не містить
Не ідент.
Результати 1-7 зі 7 (час пошуку: 0.006 секунди).
назад
1
далі
Знайдені матеріали:
Тип
Дата випуску
Дата внесення
Назва
Автор(и)
Article
19-лис-2014
1-лют-2016
Дослідження впливу процесу замочування волоського горіха на екстрактивну здатність білка
Савчук, Ю. Ю.
;
Усатюк, С. І.
;
Savchuk, Y. Y.
;
Usatyuk, S. I.
Article
24-кві-2014
27-лют-2016
Хімічна очистка сирої води методом коагуляції на ТЕС
Пида, А.
;
Pyda, A.
Article
24-кві-2014
27-лют-2016
Вплив температури зберігання та консервантів на мікробіологічні показники соків
Остапйовська, М.
;
Ostapiovska, M.
Article
24-кві-2014
27-лют-2016
Одержання та використання рослинних вершків
Сулік, О.
;
Sulik, Oksana
Article
24-кві-2014
27-лют-2016
Вплив мікрохвильвого випромінювання на мікробіологічні та фізико-хімічні показники харчових продуктів
Скуба, М.
;
Легоцька, Х.
;
Skuba, M.
;
Lehotska, K.
Article
19-лис-2014
1-лют-2016
Органічні кислоти в харчовій промисловості
Сивак, Т. П.
;
Кушнірук, Н. В.
;
Suvak, T. P.
;
Kyshniryk, N. V.
Article
19-лис-2014
1-лют-2016
Перспективи використання нанотехнологій у виробництві харчових продуктів
Півторак, І. І.
;
Григоренко, І. В.
;
Pivtorak, I. I.
;
Grigorenko, I. V.
Розкриття
за авторами
1
Grigorenko, I. V.
1
Kyshniryk, N. V.
1
Lehotska, K.
1
Ostapiovska, M.
1
Pivtorak, I. I.
1
Pyda, A.
1
Savchuk, Y. Y.
1
Skuba, M.
1
Sulik, Oksana
1
Suvak, T. P.
1
Usatyuk, S. I.
1
Григоренко, І. В.
1
Кушнірук, Н. В.
1
Легоцька, Х.
1
Остапйовська, М.
1
Пида, А.
1
Півторак, І. І.
1
Савчук, Ю. Ю.
1
Сивак, Т. П.
1
Скуба, М.
.
далі >
за темами
2
620.3
2
665.35
1
546.46
1
aluminum sulphate
1
benzoate sodium
1
coagulant
1
criteria foruse
1
ferric chloride
1
food stuffs
1
herbal ceam
1
iron sulphate
1
juice
1
microorganisms
1
SHF-waves
1
бензойна кислота
1
коагулянт
1
критерії використання
1
мікроорганізми
1
НВЧ-хвилі
1
продукти харчування
.
далі >
за типом вмісту
7
Article
за мовами
7
uk