Пошук


Поточні фільтри:

Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 1-7 зі 7 (час пошуку: 0.006 секунди).
  • назад
  • 1
  • далі
Знайдені матеріали:
ТипДата випускуДата внесенняНазваАвтор(и)
Article19-лис-20141-лют-2016Дослідження впливу процесу замочування волоського горіха на екстрактивну здатність білкаСавчук, Ю. Ю.; Усатюк, С. І.; Savchuk, Y. Y.; Usatyuk, S. I.
Article24-кві-201427-лют-2016Хімічна очистка сирої води методом коагуляції на ТЕСПида, А.; Pyda, A.
Article24-кві-201427-лют-2016Вплив температури зберігання та консервантів на мікробіологічні показники соківОстапйовська, М.; Ostapiovska, M.
Article24-кві-201427-лют-2016Одержання та використання рослинних вершківСулік, О.; Sulik, Oksana
Article24-кві-201427-лют-2016Вплив мікрохвильвого випромінювання на мікробіологічні та фізико-хімічні показники харчових продуктівСкуба, М.; Легоцька, Х.; Skuba, M.; Lehotska, K.
Article19-лис-20141-лют-2016Органічні кислоти в харчовій промисловостіСивак, Т. П.; Кушнірук, Н. В.; Suvak, T. P.; Kyshniryk, N. V.
Article19-лис-20141-лют-2016Перспективи використання нанотехнологій у виробництві харчових продуктівПівторак, І. І.; Григоренко, І. В.; Pivtorak, I. I.; Grigorenko, I. V.