Пошук


Поточні фільтри:


Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 1-8 зі 8 (час пошуку: 0.017 секунди).
  • назад
  • 1
  • далі
Знайдені матеріали:
ТипДата випускуДата внесенняНазваАвтор(и)
Article23-кві-201526-лют-2016Альтернативні шляхи впровадження інноваційного устаткування молекулярної кухні та фьюжн кулінаріїПодворняк, М.; Podvorniak, M.
Article8-жов-201521-гру-2015Генетично модифіковані продукти: економічна революція чи біологічна загрозаПокотило, Олег; Коваль, Марія; Pokotylo, Oleg; Koval, Marya
Article8-жов-201521-гру-2015Використання традиційних технологій для отримання сучасних продуктів харчуванняЗайцева, О.; Сметанін, В.; Степневська, Я.; Zaitseva, O.; Smetanin, V.; Stepnevska, Y.
Book8-жов-201527-жов-2015Стан і перспективи харчової науки та промисловості : матеріали міжнародної науково-технічної конференції. Тези доповідей-
Article19-тра-201521-січ-2016Особливості та необхідність розвитку стратегічного маркетингу на підприємствах харчової промисловостіШпилик, Світлана Василівна; Шпилик, Олександра; Shpylyk, Svitlana; Shpylyk, Oleksandra
Article19-тра-201521-січ-2016Інноваційні підходи у забезпеченні реагування на надзвичайні ситуації з небезпечними хімічними речовинами на підприємствах харчової та переробної промиловостіСтручок, Володимир Сергійович; Стручок, Олена; Struchok, Volodumur; Struchok, Olena
Article25-лис-201518-лют-2016Оцінювання якості пробіотиківЯрута, В. О.; Бондаренко, В. М.; Yaruta, V. O.; Bondarenko, V. M.
Article8-жов-201521-гру-2015Проблеми адаптації харчових виробництв до глобальної зміни кліматуЗварич, Наталя; Zvarych, Natalia