Пошук


Поточні фільтри:


Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 1-7 зі 7 (час пошуку: 0.004 секунди).
  • назад
  • 1
  • далі
Знайдені матеріали:
ТипДата випускуДата внесенняНазваАвтор(и)
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Розробка рецептурного складу кисломолочного сиру з яблучним наповнювачемГлемба, Марія; Кухтин, Микола Дмитрович; Hlemba, Maria; Kukhtyn, Mykola
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Розробка технології соління огірків багатокомпонентними закваскамиБогачик, Наталія; Кухтин, Микола Дмитрович; Bohachyk, Nataliia; Kukhyn, Mykola
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Вплив теплової обробки молока на фізико-хімічні показники молочних продуктівКічула, Дмитро; Кухтин, Микола Дмитрович; Kichula, Dmytro; Kukhtyn, Mykola
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Вплив різних способів обробки на вміст нітратів у готових продуктахСабітов, Денис; Кухтин, Микола Дмитрович; Sabitov, Denys; Kukhtyn, Mykola
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Вплив теплової обробки молока на мікробіологічні показники йогуртуСіканович, Іван; Кухтин, Микола Дмитрович; Sikanovych, Ivan; Kukhtyn, Mykola
Conference Abstract28-лис-201818-лют-2019Технологічна оцінка мікрофлори в процесі зберігання кефіруПилипець, Г. С.; Кухтин, Микола Дмитрович; Pulupets, G. S.; Kukhtyn, M. D.
Conference Abstract28-лис-201818-лют-2019Проблема залишків антибактеріальних субстанцій у замороженій рибі імпортованій в УкраїнуМалімон, З. В.; Кухтин, Микола Дмитрович; Malimon, Z. V.; Kukhtyn, M. D.