Пошук


Поточні фільтри:

Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 1-74 зі 74 (час пошуку: 0.002 секунди).
  • назад
  • 1
  • далі
Знайдені матеріали:
ТипДата випускуДата внесенняНазваАвтор(и)
Conference Abstract27-лис-20192-бер-2020Дослідження та оптимізація автоматизованої системи термічної обробки харчових продуктівОнуфрик, Б. І.; Пертак, Ю. В.; Карташов, В. В.; Onufryk, B. I.; Pertak, Y. V.; Kartashov, V. V.
Proceedings Book11-жов-201711-жов-2017Стан і перспективи харчової науки та промисловості : тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції-
Conference Abstract10-жов-201915-лис-2019Інноваційні технології приготування страв в сучасному рестораніЛялик, Анастасія; Добровольська, Світлана; Lialyk, Anastasiia; Dobrovolska, Svitlana
Conference Abstract10-жов-201915-лис-2019Впровадження інформаційних систем та технологій на підприємствах харчової промисловостіЛялик, Анастасія; Криськова, Світлана; Lyalik, Anastasiia; Kryskova, Svitlana
Conference Abstract10-жов-201915-лис-2019The role of audit of information systems in securing food qualityKozlova, Elena; Bantsevich, Yauhen; Козлова, Елена; Банцевич, Евгений
Conference Abstract10-жов-201915-лис-2019Застосування методів аналітичної хімії у контролі якості та безпечності харчової продукціїШпилик, Олександра; Циб, Христина; Shpylyk, Olexandra; Tsyb, Khrystyna
Conference Abstract10-жов-201915-лис-2019Дослідження способів розморожування ягід на зміну мікробіологічних показниківКадило, Наталія; Kadylo, Natalija
Article25-кві-201726-лип-2017Технологічні інновації у харчовій промисловостіЖигунов, А.; Zhygunov, A.
Article25-кві-201726-лип-2017Фактори, що впливають на інновацію продуктів харчуванняЩолоков, М.; Shcholokov, M.
Article25-кві-201726-лип-2017Дослідження процесу екстрагування плодів шипшиниПрищепа, Ю. Ю.; Чорний, В. М.; Лапіна, Н. В.
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Розробка рецептурного складу кисломолочного сиру з яблучним наповнювачемГлемба, Марія; Кухтин, Микола Дмитрович; Hlemba, Maria; Kukhtyn, Mykola
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Розробка технології соління огірків багатокомпонентними закваскамиБогачик, Наталія; Кухтин, Микола Дмитрович; Bohachyk, Nataliia; Kukhyn, Mykola
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Угрозы здоровью современного человека, связанные сиспользованием в питании переработанных продуктовMasanskiy, Sergey; Makarenko, Anna; Bolsun, Anastasiya; Масанский, Сергей; Макаренко, Анна; Болсун, Анастасия
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Вплив теплової обробки молока на фізико-хімічні показники молочних продуктівКічула, Дмитро; Кухтин, Микола Дмитрович; Kichula, Dmytro; Kukhtyn, Mykola
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Зміна рН і ОВП у фруктових соках при охолодженні та заморожуванніПавлович, Марія; Покотило, Олег; Кравчук, Лариса; Pavlovich, Mariya; Pokotylo, Oleg; Kravchuk, Larysa
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Молекулярна кухня – нове поле для фізико-хімічних експериментівГруник, О.; Маліцька, А.; Ємельяненко, Ю.; Федорова, О. В.; Новіков, В. П.; Grunik, O.; Malitska, A.; Yemelianenko, Y.; Fedorova, O.; Novikov, V.
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Сучасні технології виробництва та економічний вплив на якість і безпеку продовольчих товарівПокотило, Олег; Новіков, Ілля; Pokotylo, Oleg; Novikov, Ilya
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Вплив різних способів обробки на вміст нітратів у готових продуктахСабітов, Денис; Кухтин, Микола Дмитрович; Sabitov, Denys; Kukhtyn, Mykola
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Вплив теплової обробки молока на мікробіологічні показники йогуртуСіканович, Іван; Кухтин, Микола Дмитрович; Sikanovych, Ivan; Kukhtyn, Mykola
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Визначення засобу подовшення зберігання католітуВолосянко, Олена Вікторівна; Грищук, Валерій Павлович
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Утилізація біоорганічних відходів як передумова утворення якісної вторинної сировини з твердих побутових відходівСтручок, Володимир Сергійович; Стручок, О.; Struchok, V.; Struchok, O.
Conference Abstract27-лис-201931-січ-2020Вплив на довкілля харчової промисловостіКоваль, С. О.; Koval, S. O.
Conference Abstract16-лис-201725-січ-2018Аналіз показників якості продуктів харчуванняЛясота, О. Б.; Пилипець, Г. С.; Lyasota, O. B.; Pylypets, G. S.
Conference Abstract27-лис-20195-лют-2020Оцінка показників якості молочних продуктів з вмістом куркумиВоробець, Н. А.; Vorobec, N. A.
Conference Abstract27-лис-20195-лют-2020Обгрунтування мікробіологічної стійкості молочних продуктів, залежно від мікробіологічного складу молока-сировиниЩур, Ю. А.; Rat, Y. A.
Conference Abstract27-лис-20195-лют-2020Вплив на довкілля харчової промисловостіКоваль, С. О.; Koval, S. O.
Conference Abstract28-лис-201818-лют-2019Спосіб декорування печиваНіньовський, П. І.; Ninovskyi, P. I.
Conference Abstract28-лис-201818-лют-2019Технологічна оцінка мікрофлори в процесі зберігання кефіруПилипець, Г. С.; Кухтин, Микола Дмитрович; Pulupets, G. S.; Kukhtyn, M. D.
Conference Abstract28-лис-201818-лют-2019Соління томатів культурами молочнокислих мікроорганізмівЛяшонка, Ю. А.; Lyashonka, Y. A.
Conference Abstract28-лис-201818-лют-2019Проблема залишків антибактеріальних субстанцій у замороженій рибі імпортованій в УкраїнуМалімон, З. В.; Кухтин, Микола Дмитрович; Malimon, Z. V.; Kukhtyn, M. D.
Conference Abstract28-лис-201818-лют-2019Використання дріжджів Yarrowia Lipolytica для пришвидшення дозрівання голандських сирівМатуняк, С. С.; Matunyak, S. S.
Conference Abstract28-лис-201818-лют-2019Вплив способів розморожування ягід на їх оранолептичні та фізико-хімічні властивостіВанат, Г. Р.; Vanat, G. R.
Conference Abstract25-кві-201918-чер-2019Вплив шорсткості поверхні нержавіючої сталі на адгезію мікробної біоплівки s. aureus та e. coli у молочній промисловостіКравченюк, Христина Юріївна; Стадник, І. Я.; Kravcheniuk, K.; Stadnyk, I.
Article19-лис-20141-лют-2016Дослідження впливу процесу замочування волоського горіха на екстрактивну здатність білкаСавчук, Ю. Ю.; Усатюк, С. І.; Savchuk, Y. Y.; Usatyuk, S. I.
Conference Abstract25-кві-201918-чер-2019Особливості дії сил адгезії на границі розділу продукт - тверде тілоВенгринович, С.; Venhrynovych, S.
Conference Abstract10-жов-201915-лис-2019Обгрунтування необхідності дослідження якості і безпеки агропродовольчої продукціїДанчук, Вячеслав; Ушкалов, Валерій; Danchuk, Vyacheslav; Ushkalov, Valeriy
Conference Abstract10-жов-201915-лис-2019Розробка елементів системи насср для впровадження в ресторані італійської кухніКозлова, Катерина; Колеснікова, Марина; Kozlova, Kateryna; Kolesnikova, Maryna
Proceedings Book10-жов-201925-жов-2019Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“-
Conference Abstract16-тра-20194-чер-2019Дослідження проекту національного плану управління відходами в Україні до 2030 року щодо проведення інфраструктурних заходів з перероблення твердих побутових відходівСтручок, Володимир Сергійович; Мудра, Д.; Struchok, V.; Mudra, D.
Conference Abstract25-кві-201918-чер-2019Основні вимоги до пробіотичних культур заквашувальних препаратівСмачило, О.; Smachylo, O.
Conference Abstract28-лис-201818-лют-2019Дослідження пробіотичних властивостей у молочнокислих мікроорганізмів виділених з ферментованих продуктівКопійчук, В. Л.; Kopiychuk, V. L.
Conference Abstract22-тра-201815-чер-2018Аналіз національної стратегії управління відходами в Україні до 2030 року щодо проведення інфраструктурних заходів з перероблення твердих побутових відходівСтручок, Володимир Сергійович; Мудра, Д.; Struchok, V.; Mudra, D.
Conference Abstract28-лис-201818-лют-2019Особливості інтенсифікації харчових виробництвТрач, Д. А.; Янош, А. Я.; Trach, D. A.; Yanosh, A. Y.
Article24-кві-201427-лют-2016Хімічна очистка сирої води методом коагуляції на ТЕСПида, А.; Pyda, A.
Article19-кві-201116-лют-2016Реологічні властивості емульсій для виготовлення борошняних конндитерських виробівСамойленко, І. П.; Цинкевич, Н. І.
Conference Abstract26-кві-201830-тра-2018Аналіз технологічних схем етикетувальних машинШевчук; Shevchuk
Conference Abstract26-кві-201830-тра-2018Nutritional supplementsХашемі, Д. Г.; Hashemi, D. G.
Article19-кві-201116-лют-2016Ультразвукова обробка в харчових технологіяхКомінко, В.
Article19-гру-201225-кві-2014Нераціональне використання відходів харчової промисловості в УкраїніХомич, Надія; Khomych, Nadya
Article14-гру-201117-лют-2016Адсорбційні матеріали в харчовій промисловостіЗарецька, Тетяна Вікторівна; Вітенько, Т.
Article5-гру-201211-лют-2016Класифікація біотехнологій харчових продуктівЮкало, А.; Сторож, Л.; Дацишин, Катерина Євгенівна; Юкало, В.
Article23-кві-201526-лют-2016Альтернативні шляхи впровадження інноваційного устаткування молекулярної кухні та фьюжн кулінаріїПодворняк, М.; Podvorniak, M.
Article24-кві-201427-лют-2016Вплив температури зберігання та консервантів на мікробіологічні показники соківОстапйовська, М.; Ostapiovska, M.
Article27-жов-201020-лют-2016Основні вимоги при конструюванні технологічного обладнання харчових виробництвЗакалов, О.; Погорілець, І.; Войтків, Н.
Article8-жов-201521-гру-2015Генетично модифіковані продукти: економічна революція чи біологічна загрозаПокотило, Олег; Коваль, Марія; Pokotylo, Oleg; Koval, Marya
Article8-жов-201521-гру-2015Використання традиційних технологій для отримання сучасних продуктів харчуванняЗайцева, О.; Сметанін, В.; Степневська, Я.; Zaitseva, O.; Smetanin, V.; Stepnevska, Y.
Article24-кві-201427-лют-2016Одержання та використання рослинних вершківСулік, О.; Sulik, Oksana
Book8-жов-201527-жов-2015Стан і перспективи харчової науки та промисловості : матеріали міжнародної науково-технічної конференції. Тези доповідей-
Article19-тра-201521-січ-2016Особливості та необхідність розвитку стратегічного маркетингу на підприємствах харчової промисловостіШпилик, Світлана Василівна; Шпилик, Олександра; Shpylyk, Svitlana; Shpylyk, Oleksandra
Article5-гру-201211-лют-2016Підбір протеолітичних препаратів для отримання харчових білкових гідролізатівВареник, І.; Агрес, Г.; Бицок, В.; Островська, Н.; Сторож, Л.; Юкало, В.
Article19-тра-201521-січ-2016Інноваційні підходи у забезпеченні реагування на надзвичайні ситуації з небезпечними хімічними речовинами на підприємствах харчової та переробної промиловостіСтручок, Володимир Сергійович; Стручок, Олена; Struchok, Volodumur; Struchok, Olena
Article25-кві-201316-лют-2016Зовнішнє оформлення при конструюванні нових машин в харчовій промисловостіТерещук, В.
Article25-лис-201518-лют-2016Оцінювання якості пробіотиківЯрута, В. О.; Бондаренко, В. М.; Yaruta, V. O.; Bondarenko, V. M.
Article21-гру-201024-лют-2016Застосування адсорбентів у харчовій промисловостіВітенько, Тетяна Миколаївна; Зарецька, Тетяна; Коцюбка, Василь; Vitenko, Tatiana; Zaretska, Tatiana; Kotsyubka, Vasyl
Article18-тра-20168-лип-2016Актуальні підходи у забезпеченні захисту населення, що проживає в межах міської забудови, у разі надзвичайних ситуацій з небезпечними хімічними речовинами на підприємствах харчової та переробної промиловостіСтручок, Володимир Сергійович; Стручок, О.; Struchok, V.; Struchok, O.
Article20-лис-201315-бер-2017Забезпечення промислової безпеки підприємств харчової та переробної промиловостіСтручок, Володимир Сергійович; Стручок, О.
Article17-лис-201624-бер-2017Inbound маркетингШпилик, Світлана Василівна; Добровольська, І. Ю.; Shpylyk, S. V.; Dobrovol’ska, I. Y.
Article17-лис-201624-бер-2017Новий фарш для млинців з молочним білком для формування раціону військовослужбовцівГіренко, Н. І.; Крамаренко, Д. П.; Hirenko, N. I.; Kramarenko, D. P.
Article5-гру-201211-лют-2016Біоактивні продукти протеолізу білків сироватки молокаЮкало, А.; Дацишин, Катерина Євгенівна; Кушнірук, Н.; Шпилик, О.; Джур, Я.
Article24-кві-201427-лют-2016Вплив мікрохвильвого випромінювання на мікробіологічні та фізико-хімічні показники харчових продуктівСкуба, М.; Легоцька, Х.; Skuba, M.; Lehotska, K.
Article19-кві-201116-лют-2016Гідроколлоїди. перспективи та особливості використанняСамойленко, І. П.
Article19-лис-20141-лют-2016Органічні кислоти в харчовій промисловостіСивак, Т. П.; Кушнірук, Н. В.; Suvak, T. P.; Kyshniryk, N. V.
Article19-лис-20141-лют-2016Перспективи використання нанотехнологій у виробництві харчових продуктівПівторак, І. І.; Григоренко, І. В.; Pivtorak, I. I.; Grigorenko, I. V.
Article8-жов-201521-гру-2015Проблеми адаптації харчових виробництв до глобальної зміни кліматуЗварич, Наталя; Zvarych, Natalia
Результати 1-74 зі 74 (час пошуку: 0.002 секунди).
  • назад
  • 1
  • далі