Матеріали зібрання (Дати збереження, сортування за спаданням): від 21 до 26 з 26
Тип | Дата випуску | Дата внесення | Назва | Автор(и) |
Other | 23-чер-2014 | 23-чер-2014 | Вплив обробки харчових продуктів НВЧ-хвилями на їх фізико-хімічні властивості | Легоцька, Христина Романівна; Legotska, Khrystyna |
Other | 23-чер-2014 | 23-чер-2014 | Дослідження мікрофлори сировини для удосконалення технології стерилізації м’ясних консервів | Ясінська, Наталія Іванівна; Yasinska, Nataliya |
Other | 24-чер-2014 | 23-чер-2014 | Вплив обробки харчових продуктів НВЧ-хвилями на їх мікробіологічні показники | Скуба, Марія Богданівна; Skuba, Mariia |
Other | 24-чер-2014 | 23-чер-2014 | Способи підвищення структуроутворювальних властивостей пектинових речовин у виробництві фруктових консервів | Шинкарук, Оксана Юріївна; Shynkaruk, Shynkaruk |
Other | 24-чер-2014 | 23-чер-2014 | Вплив різних консервантів на мікробіологічні показники та збереженість консервованих харчових продуктів | Остапйовська, Марія Володимирівна; Ostapiovska, Mariia |
Thesis | 24-чер-2014 | 23-чер-2014 | Розробка рецептури нового виду соусу з традиційних видів сировини | Гуща, Галина Анатоліївна; Hushcha, Halyna |
Матеріали зібрання (Дати збереження, сортування за спаданням): від 21 до 26 з 26