8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів : [26] Домівка зібрання Перегляд статистики

Приклади оформлення: диплом 1
Стисла інструкція щодо самоархівування магістерських робіт

Огляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Дати збереження, сортування за спаданням): від 21 до 26 з 26
ТипДата випускуДата внесенняНазваАвтор(и)
Other23-чер-201423-чер-2014Вплив обробки харчових продуктів НВЧ-хвилями на їх фізико-хімічні властивостіЛегоцька, Христина Романівна; Legotska, Khrystyna
Other23-чер-201423-чер-2014Дослідження мікрофлори сировини для удосконалення технології стерилізації м’ясних консервівЯсінська, Наталія Іванівна; Yasinska, Nataliya
Other24-чер-201423-чер-2014Вплив обробки харчових продуктів НВЧ-хвилями на їх мікробіологічні показникиСкуба, Марія Богданівна; Skuba, Mariia
Other24-чер-201423-чер-2014Способи підвищення структуроутворювальних властивостей пектинових речовин у виробництві фруктових консервівШинкарук, Оксана Юріївна; Shynkaruk, Shynkaruk
Other24-чер-201423-чер-2014Вплив різних консервантів на мікробіологічні показники та збереженість консервованих харчових продуктівОстапйовська, Марія Володимирівна; Ostapiovska, Mariia
Thesis24-чер-201423-чер-2014Розробка рецептури нового виду соусу з традиційних видів сировиниГуща, Галина Анатоліївна; Hushcha, Halyna
Матеріали зібрання (Дати збереження, сортування за спаданням): від 21 до 26 з 26