Пошук


Поточні фільтри:
Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 1-12 зі 12 (час пошуку: 0.008 секунди).
  • назад
  • 1
  • далі
Знайдені матеріали:
ТипДата випускуДата внесенняНазваАвтор(и)
Thesisлют-20177-бер-2017Вплив органічного і неорганічного йоду на процес квашення капустиБанах, Володимир Ігорович
Thesisлют-20177-бер-2017Вплив води з різним значенням рН і ОВП на процес квашення томатів та огірківПилипів, Наталія Ігорівна
Thesisлют-201724-лют-2017Розробка консервованих продуктів із спаржіЮськів, Галина Іванівна
Thesisлют-201722-лют-2017Отримання кальцієвмісних природних харчових функціональних інгредієнтівСеменина, Іванна Петрівна
Thesisлют-201720-лют-2017Вплив солей бензойної кислоти на мікробіологічні показники консервованих харчових продуктівХміль, Руслан Олегович; Hmil, Ruslan
Thesisлют-201720-лют-2017Мікробіологічне обґрунтування технології зберігання сировини для консервів, упакованої під вакуумомПінчук, Богдан Ігорович; Pinchuk, Bogdan
Thesisлют-201724-лют-2017Розробка технології виробництва цукатів із тропічних фруктівЧебеняк, Тарас Андрійович; Chebeniak, Taras
Thesisлют-201724-лют-2017Розробка нового виду консервів з використанням капустиХамуляк, Тарас Євгенович; Khamuliak, Taras
Thesisлют-201722-лют-2017Залізовмісні харчові функціональні інгредієнтиШевчишин, Марія Ігорівна; Shevchyshyn, Mariia
Thesisлют-20177-бер-2017Використання лактококів в технології сквашування капусти (броколі)Баса, Ікпе Вільфріед; Basa, Ikpe Vilfried
Thesisлют-20177-бер-2017Зміни рН і ОВП у плодах і овочах при зберіганніСулік, Оксана Петрівна; Sulik, Oksana
Thesisлют-201721-лют-2017Розробка нового виду консервованих соусів з використанням середземноморських, субтропічних і тропічних фруктівПастух, Олеся Володимирівна; Pastukh, Olesia
Результати 1-12 зі 12 (час пошуку: 0.008 секунди).
  • назад
  • 1
  • далі