Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2440

Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКорнійчук, Ангеліна Анатоліївнаuk
dc.contributor.authorКорнийчук, Ангелина Анатолиевнаru
dc.contributor.authorKorniychuk, Angelina Anatoliyivnaen
dc.date.accessioned2013-11-25T11:34:25Z-
dc.date.available2013-11-25T11:34:25Z-
dc.date.issued2013-11-
dc.identifier.citationКорнійчук А. Аналіз стану та перспектив розвитку підприємств хлібопекарської галузі Житомирської області [Електронний ресурс] / А. Корнійчук // Соціально-економічні проблеми і держава. — 2013. — Вип. 2 (9). — С. 67-74. — Режим доступу до журн. : http://sepd.tntu.edu.ua/images/stories/pdf/2013/13kaahzo.pdf.uk
dc.identifier.issn2223-3822-
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2440-
dc.description.abstractУ статті визначено сучасний стан вітчизняної хлібопекарської галузі загалом і Житомирської області зокрема. Досліджено основні проблеми розвитку галузі як на державному рівні, так і на рівні підприємств. На основі зведеної статистичної інформації розраховано основні економічні показники діяльності виробників хлібобулочної продукції Житомирської області. Аналіз отриманої інформації дозволив сформувати висновки про позитивні і негативні сторони основної діяльності регіональних підприємств-виробників. Використаний метод SWOT-аналізу став основою визначеного комплексу заходів подальшого розвитку досліджуваних суб’єктів господарювання. Для вирішення зазначеного кола проблем пропонується використовувати комплексний підхід, який здатен врахувати інтереси держави, сучасну ринкову ситуацію і можливості самих підприємств стосовно виробництва хліба і хлібобулочної продукції.uk
dc.description.abstractВ статье определенно современное состояние отечественной хлебопекарской отрасли в целом и Житомирской области в частности. Исследовано основные проблемы развития отрасли как на государственном уровне, так и на уровне предприятий. На основе статистической информации рассчитаны основные экономические показатели деятельности производителей хлебобулочной продукции Житомирской области. Анализ полученной информации позволил сформировать выводы о позитивных и негативных сторонах основной деятельности региональных производителей хлебобулочной продукции. Использованный метод SWOT-анализа стал основой для определения комплекса мероприятий последующего развития исследуемых субъектов. Для решения круга проблем предлагается использовать комплексный подход который способен учесть интересы государства, современную рыночную ситуацию и возможности самих предприятий относительно производства хлеба и и хлебобулочной продукции.uk
dc.description.abstractThe current state of the domestic bakery industry as a whole and in Zhytomyr region particularly is defined in the article. The main problems of the industry development are examined on the state level as well as on the level of the enterprises. On the base of consolidated statistical information the main economic indicators of the Zhytomyr region bakery products manufacturers’ activity are calculated. The analysis of the obtained information allowed to make the conclusions about positive and negative sides of the regional enterprises-manufacturers’ main activity. The SWOT-analysis method used became the base for the defined complex of measures for the following development of the economic entities studied. For the solution of the indicated problems set it is recommended to use the complex approach, which is capable to take into account state interests, current market situation and enterprises opportunities to produce bread and bakery products.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherТНТУ, АСУuk
dc.relation.ispartofseriesВипуск 2 (9);-
dc.subjectаналізuk
dc.subjectхлібопекарська галузьuk
dc.subjectпроблеми розвиткуuk
dc.subjectкомплексний підхідuk
dc.subjectанализuk
dc.subjectхлебопекарская отрасльuk
dc.subjectпроблемы развитияuk
dc.subjectкомплексный подходuk
dc.subjectanalysisuk
dc.subjectbakery industryuk
dc.subjectproblems of developmentuk
dc.subjectcomplex approachuk
dc.titleАналіз стану та перспектив розвитку підприємств хлібопекарської галузі Житомирської областіuk
dc.title.alternativeАнализ состояния и перспектив развития предпреятий хлебопекарской отрасли Житомирской областиuk
dc.title.alternativeAnalysis of the Zhytomyr region bakery industry enterprises state and development prospectsuk
dc.typeArticleuk
dc.rights.holder© Socio-Economic Problems and the Stateen
dc.coverage.placenameТернопіль, Українаuk
dc.subject.udc658uk
dc.subject.udc664.61uk
Розташовується у зібраннях:Журнал „Соціально-економічні проблеми і держава“, 2013, Випуск 2(9)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
13kaahzo.pdf1,32 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити
13kaahzo.djvu187,85 kBDjVuПереглянути/відкрити
13kaahzo__COVER.png453,55 kBimage/pngПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.