8 міжнародний симпозіум „Проблеми інтеграції науково-освітнього, інтелектуального потенціалу в державотворчому процесі“ (2013) : [1] Αρχική σελίδα συλλογής

8-ий міжнародний симпозіум
„Проблеми інтеграції науково-освітнього,
інтелектуального потенціалу в державотворчому процесі“
(Україна-Туреччина)

12 - 14 червня 2013 року в Тернопільському національному технічному університеті імені Івана Пулюя відбудеться 8-ий міжнародний симпозіум із проблем інтеграції науково-освітнього, інтелектуального потенціалу в державотворчому процесі, використання світового досвіду для демократичної трансформації та соціально-економічного розвитку України в умовах глобалізаційного впливу на всі сфери суспільного життя.

На симпозіумі планується розглянути і обговорити широке коло проблем із напрямків:

  1. Значення і роль науково-освітнього, інтелектуального потенціалу України у формуванні громадянського суспільства, української модерної нації та розвитку публічного управління (проблеми реалізації Конституції України, політичної структуризації суспільства, формування національної свідомості та державницького мислення, професіоналізації державно-управлінських кадрів тощо).
  2. Співробітництво між Україною та ЄС у сфері освіти, науки та професійній підготовці кадрів.
  3. Навчальні заклади та наукові установи в умовах демократичної трансформації українського суспільства. Сучасні науково-освітні технології в контексті Болонського процесу та концепції менеджменту знань.
  4. Духовні, моральні та релігійні цінності в інтеграції українського суспільства.
  5. Молодь у розбудові України.
  6. Проблеми розвитку і збереження інтелектуального потенціалу України. Відродження імен маловідомих фундаторів вітчизняної науки.

За участю провідних вітчизняних та зарубіжних учених і державних діячів відбудеться Круглий стіл: «Гуманітарні засади державотворення»

План роботи симпозіуму

12 червня:

13 червня:

Див. також у новинах університету.

Browse
Εγγραφείτε σε αυτήν τη συλλογή για να λαμβάνετε καθημερινά ειδοποιήσεις μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας για νέες προσθήκες RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 1 of 1
TypeIssue DateDate of entryTitleAuthor(s)
Article12-Ιου-201310-Ιου-2013Інформаційне повідомлення про 8-ий міжнародний симпозіум „Проблеми інтеграції науково-освітнього, інтелектуального потенціалу в державотворчому процесі“ (Україна-Туреччина)-
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 1 of 1

Discover

Date issued
by type of content
by languages