Пошук


Поточні фільтри:


Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 1-11 зі 11 (час пошуку: 0.006 секунди).
  • назад
  • 1
  • далі
Знайдені матеріали:
ТипДата випускуДата внесенняНазваАвтор(и)
Article19-кві-201210-бер-2016Особливості монтажу і ремонту фаршмішалки марки Л5-ФМБЦап’як, О.
Article19-кві-201210-бер-2016Види змащувальних матеріалів для технологічного обладнання харчового виробництваКачуровська, М.
Article19-кві-201210-бер-2016Способи шліфування і шелушіння крупиКачуровська, М.
Article19-кві-201210-бер-2016Пневматичні інтрументи і приспосібленняКачуровська, М.
Article19-гру-201225-кві-2014Вплив режиму роботи фаршмішалки марки Л5-ФМБ на якість продукціїЦап’як, Олексій; Capyak, Olekssiy
Article19-кві-201210-бер-2016Аналіз способів та режимів зберігання зернових масЗборівський, В.
Article19-кві-201210-бер-2016Обґрунтування показників якості процесу змішуванняЦап’як, О.
Article19-кві-201210-бер-2016Обгрунтування системи показників якості процесу подрібнення м’ясної сировиниБазар, О.
Article19-кві-201210-бер-2016Пошук шляхів інтенсифікації роботи на фаршмішалці марки Л5-ФМБЦап’як, О.
Article19-кві-201210-бер-2016Дослідження зусиль утримання упаковок вакуумними захоплюючими пристроямиПаламарчук, С.
Article19-кві-201210-бер-2016Аналіз дефектів варених ковбас та причин їх виникненняГербіш, Ю.
Результати 1-11 зі 11 (час пошуку: 0.006 секунди).
  • назад
  • 1
  • далі