Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/20429

Назва: Фізико-хімічні і біологічні основи технології галузі
Автори: Назарко, Ірина Степанівна
Приналежність: доцент кафедри харчової біотехнології і хімії
Бібліографічний опис: Конспект лекцій з курсу "Фізико-хімічні і біологічні основи технології галузі" : навчальний посібник для студентів всіх форм навчання за напрямом підготовки 6.051701 "Харчові технології та інженерія" / укладачІ.С.Назарко. - Тернопіль: Вид-во ТНТУ, 2013. - 156 с.
Дата публікації: тра-2013
Дата внесення: 28-бер-2017
Місце видання, проведення: ТНТУ
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/20429
Тип вмісту: Book
Розташовується у зібраннях:Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Fizhimbiolosnkonsvyr.docКонспект лекцій3,85 MBMicrosoft WordПереглянути/відкрити
Fizhimbiolosnkonsvyr.djvu2,73 MBDjVuПереглянути/відкрити
Fizhimbiolosnkonsvyr.pdf2,49 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити
Fizhimbiolosnkonsvyr__COVER.png87,38 kBimage/pngПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора