Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/1998

Título : Зміна вмісту основних біологічно активних компонентів плодів глоду за контактного методу сушіння
Otros títulos : Change of content of basic bioactive components of garden-stuffs of hawthorn is at conductus method of drying
Autor : Малежик, І.
Євчук, Я.
Дубковецький, І.
Malezhik, І.
Yevchuk, Ya.
Dubkovetskiy, I.
Bibliographic description (Ukraine): Малежик І. Зміна вмісту основних біологічно активних компонентів плодів глоду за контактного методу сушіння / Малежик І., Євчук Я., Дубковецький І. // Вісник ТНТУ. — 2012. — Том 65. — № 1. — С.230-237. — (хімія. хімічна, біологічна та харчова технології).
Fecha de publicación : 1-feb-2012
Date of entry: 10-abr-2013
Editorial : Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя
Place of the edition/event: Тернопіль, Україна
UDC: 664.854
Palabras clave : плоди сортів або видів глоду
контактне сушіння
температура гріючої поверхні
тривалість сушіння
цукри
аскорбінова кислота
поліфенольні сполуки
garden-stuffs of sorts
or types of hawthorn
pin drying
temperature of warming surface
duration of drying
sugars
ascorbic acid
polyphenolics connections
Resumen : Розглянуто питання підвищення якості сушеної продукції за рахунок обґрунтовано підібраної біологічно цінної плодової сировини – плодів глоду, а також наведено результати зміни їх хімічного складу в процесі сушіння контактним методом залежно від тривалості та температури теплоносія й встановлено оптимальні режими сушіння плодів сортів або видів глоду.
The question of upgrading of the dried products is considered due to reasonably neat biologically valuable fruit raw material - garden-stuffs of hawthorn and also results over of change of them are brought chemical composition in the process of drying a pin method depending on duration and temperature of coolant-moderator and the optimal modes of drying of garden-stuffs of sorts are set, or types of hawthorn.
URI : http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/1998
ISSN : 1727-7108
Copyright owner: © „Вісник Тернопільського національного технічного університету“
Publications status : Опубліковано раніше
Content type: Article
Aparece en las colecciones: Вісник ТНТУ, 2012, № 1 (65)



Los ítems de DSpace están protegidos por copyright, con todos los derechos reservados, a menos que se indique lo contrario.