このアイテムの引用には次の識別子を使用してください: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/19399
タイトル: Аналіз засобів опрацювання інформаційних ресурсів систем електронної контент-комерції
著者: Мартинов, Сергій Володимирович
Bibliographic description (Ukraine): Мартинов С. В. Аналіз засобів опрацювання інформаційних ресурсів систем електронної контент-комерції дипломна робота магістра за спеціальністю „8.05010101 — інформаційні управляючі системи та технології (за галузями)“Мартинов С.В; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. — Тернопіль: ТНТУ, РІК. — 2017 .
発行日: 21-2月-2017
Submitted date: 21-2月-2017
Date of entry: 27-2月-2017
出版者: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Country (code): UA
Place of the edition/event: Тернопіль
Supervisor: Гром'як, Роман Сільвестрович
キーワード: інформаційні управляючі системи та технології (за галузями)
Number of pages: 133
抄録: Дипломна робота присвячена питанням дослідження методів і засобів опрацювання інформаційних ресурсів систем електронної контент-комерції. В першому розділі проведено аналіз сучасних досліджень і публікацій в розрізі електронної контент комерції. В другому розділі здійснено постановку завдання та обґрунтовано математичну модель дослідження. В третьому розділі описано процедуру розробки інформаційної системи електронної-контент комерції (СЕКК). В четвертому розділі роботи наведено практичне використання системи.
記述: В роботі побудовано архітектуру та моделі систем електронної контент- комерції, сформульовано новий підхід застосування та впровадження бізнес-процесів для побудови систем електронної контент-комерції, введена нова класифікація систем електронної комерції та систем електронної контент-комерції, викладено теорію побудови, проектування та реалізації систем електронної контент-комерції, визначена математична модель систем електронної контент-комерції та математична модель керування контентним потоком, узагальнено поняття системи електронної контент-комерції, розроблено методи проектування та реалізації системи електронної контент-комерції на прикладі Інтернет-газети, розроблено інформаційну систему електронної контент-комерції – Інтернет-газету «Прес-тайм», яка на практиці відображає результати теоретичних досліджень
Content: У вступі наведено актуальність впровадження систем електронної контент-комерції. В першому розділі проведено аналіз сучасних досліджень і публікацій в розрізі електронної контент комерції. В другому розділі здійснено постановку завдання та обґрунтовано математичну модель дослідження. В третьому розділі описано процедуру розробки інформаційної системи електронної-контент комерції. В четвертому розділі роботи наведено практичне використання системи. В спеціальній частині описано розглянуто платіжні системи з використанням кредитних карт, зокрема звернуто увагу на системи CyberPlat та Assist В частині «Обґрунтування економічної ефективності» проведено економічні розрахунки, спрямовані на визначення економічної ефективності аналізу засобів опрацювання інформаційних ресурсів систем електронної контент-комерції, а також прийнято рішення щодо подальшого розвитку і впровадження даної розробки. Розраховане значення економічної ефективності становить 0,56, що є високим значенням. Так само нормальним є термін окупності. Для даного дослідження він становить 1.78 року. В частині «Охорона праці та безпека в надзвичайних ситуаціях» описано першу допомогу при ураженні електричним струмом; пожежну безпеку та підвищення стійкості роботи об'єктів господарської діяльності у воєнний час. В частині «Екологія» розглянуто ряд питань, пов’язаних із екологічними аспектами навколишнього середовища. Зокрема, звернуто увагу на: програмне забезпечення еколого-статистичних досліджень; зведення та первинне опрацювання статистичних даних екологічної інформації. У загальних висновках щодо дипломної роботи описано прийняті в роботі технічні рішення. В графічній частині приведено інтеграцію внутрішніх інформаційних систем з онлайн-системами електронної комерції, класифікацію систем електронної комерції, Інтернет-ринок та типологію систем електронної контент-комерції (СЕКК), процес функціонування СЕКК, типову структуру СЕКК, порівняння СЕКК.
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/19399
Copyright owner: Мартинов Сергій Володимирович
Content type: Thesis
出現コレクション:8.05010101 — інформаційні управляючі системи та технології (за галузями)

このアイテムのファイル:
ファイル 記述 サイズフォーマット 
Avtoreferat_Martinov.docДипломна магістерська робота на тему "АНАЛІЗ ЗАСОБІВ ОПРАЦЮВАННЯ ІНФОРМАЦІЙНИХ РЕСУРСІВ СИСТЕМ ЕЛЕКТРОННОЇ КОНТЕНТ-КОМЕРЦІЇ"78,5 kBMicrosoft Word見る/開く


このリポジトリに保管されているアイテムはすべて著作権により保護されています。

管理ツール