Моля, използвайте този идентификатор за цитиране или линк към този публикация: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/19359
Заглавие: Розроблення автоматизованого методу аналізу поверхні пошкодженої розорієнтованими множинними дефектами
Други Заглавия: автореферат магістерської роботи
Автори: Коляса, Василь Богданович
Affiliation: Ліщишин Сергій Андрійович
Bibliographic description (Ukraine): Коляса В.Б., Ліщишин С.А. Розроблення автоматизованого методу аналізу поверхні пошкодженої розорієнтованими множинними дефектами: автореферат дипломної роботи магістра за спеціальністю „8.05020201 — автоматизоване управління технологічними процесами“, Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. — Тернопіль: ТНТУ, 2017. — 7 с.
Дата на Публикуване: 23-Фев-2017
Submitted date: 23-Фев-2017
Date of entry: 23-Фев-2017
Издател: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Country (code): UA
Place of the edition/event: Тернопіль
Supervisor: Коноваленко, Ігор Володимирович
Committee members: Тотосько, Олег Васильович
Ключови Думи: 8.05020201
автоматизоване управління технологічними процесами
Резюме: У магістерській роботі розв’язано задачу розроблення автоматизованого методу обробки сигналів та аналізу зображень за оптико-цифрового контролю стану поверхонь вкритих одиночними, або множинними дефектами, що забезпечує, підвищення достовірності оброблення діагностичної інформації шляхом застосування сучасних методів та розробленої системи оцінювання динамічних змін аналізу зображень, що дозволило автоматизувати етапи прогнозування пошкодженості і здійснювати кількісний моніторинг деградації досліджуваної поверхні.
Описание: Удосконалено алгоритм формування діагностичних ознак для оцінювання пошкоджень у вигляді множинних корозійних дефектів, в частині використання еталонів для отримання та оброблення діагностичних зображень з подальшою їх сегментацією, що дозволяє виділити ділянки зображень, які алгоритм класифікує як однорідні.
Content: Удосконалено метод автоматичного вибору порогу фільтрування, що базується на використанні даних, які одержуються градієнтними методами і забезпечують визначення оптимального порогу, що підвищує достовірність прогнозування швидкості динамічних змін діагностичних зображень корозійних дефектів поверхні і визначає оптимальний рівень порогу за умов впливу низки збурюючих факторів.
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/19359
Content type: Thesis
Показва се в Колекции:8.05020201 — автоматизоване управління технологічними процесами

Файлове в Този Публикация:
Файл Описание РазмерФормат 
Ліщишин.PDFАвтореферат магістерської роботи292,33 kBAdobe PDFИзглед/Отваряне


Публикацияте в DSpace са защитени с авторско право, с всички права запазени, освен ако не е указно друго.

Админ Инструменти