Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/17830
Назва: Методичні вказівки з англійської мови для студентів I – ІІ курсів напряму підготовки "Обладнання і технологіїї харчових виробництв"
Автори: Плавуцька, Ірина Ростиславівна
Федак, Софія Андріївна
Бібліографічний опис: Методичні вказівки призначені для студентів напрямку підготовки ‘Обладнання і технології харчових виробництв’. У методичних вказівках зібрано спеціалізовані тексти з оригінальної англомовної літератури та сучасних електронних джерел. Матеріали, вміщені у книжці, стосуються основних понять зі спеціальності студентів, містять слова та вирази, найчастіше вживані у фаховій літературі, яка стосується обладнання і технологій харчових виробництв.
Дата публікації: 2016
Дата внесення: 14-вер-2016
Видавництво: Вектор, ТНТУ
УДК: 378+42
Теми: technique
wide
Короткий огляд (реферат): Посібник містить десять змістових розділів. Текстам передують вправи, спрямовані на опрацювання та засвоєння нового вокабуляру, зокрема термінів та їх визначень, що, у свою чергу, полегшує подальшу роботу над текстом. Матеріали для читання містять автентичні вирази і слова, вживані у згаданій сфері професійного спілкування.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/17830
Власник авторського права: Плавуцька І.Р., Федак С.А., 2016
Розташовується у зібраннях:Навчальна література кафедри української та іноземних мов

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ХО кінцевий_.pdf543,73 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора