Παρακαλώ χρησιμοποιήστε αυτό το αναγνωριστικό για να παραπέμψετε ή να δημιουργήσετε σύνδεσμο προς αυτό το τεκμήριο: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/17829
Title: Методичні вказівки та практичні завдання з англійської мови «Англійська мова за професійним спрямуванням» для студентів I-ІІ курсу «факультету підприємницької діяльності»
Authors: Кухарська, Вікторія Богданівна
Плавуцька, Ірина Ростиславівна
Bibliographic description (Ukraine): Запропоновані методичні вказівки «Англійська мова за професійним спрямуванням» призначений для студентів І-ІІ курсу економічних спеціальностей та містить оригінальні тексти, що висвітлюють основи економічної теорії. У посібнику знаходять відображення традиційні і сучасні методи навчання англійської мови, успішна реалізація яких сприяє формуванню мовної компетенції економіста. Зміст посібника забезпечує засвоєння фонових знань та знайомство з найбільш вживаною термінологією. Післятекстові вправи спрямовані на опрацювання та засвоєння глосарію, активізацію стійких словосполучень та прийменникових конструкцій.
Issue Date: 2016
Date of entry: 14-Σεπ-2016
Publisher: Вектор
UDC: 378+42
Keywords: money
service
Abstract: У посібнику знаходять відображення традиційні і сучасні методи навчання англійської мови, успішна реалізація яких сприяє формуванню мовної компетенції економіста. Зміст посібника забезпечує засвоєння фонових знань та знайомство з найбільш вживаною термінологією. Післятекстові вправи спрямовані на опрацювання та засвоєння глосарію, активізацію стійких словосполучень та прийменникових конструкцій.
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/17829
Copyright owner: Кухарська В.Б., Плавуцька І.Р.
Εμφανίζεται στις συλλογές:Навчальна література кафедри української та іноземних мов

Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο:
Αρχείο Περιγραφή ΜέγεθοςΜορφότυπος 
МЕТОД З В.КУХАРСЬКА_new2-2016.pdf1,17 MBAdobe PDFΔείτε/ Ανοίξτε


Όλα τα τεκμήρια του δικτυακού τόπου προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα

Εργαλεία διαχειριστή