Bitte benutzen Sie diese Kennung, um auf die Ressource zu verweisen: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/15816

Titel: Лабораторна установка для дослідження ступеня очищення і пошкодження коренебульбоплодів
Autor(en): Гевко, Роман Богданович
Синій, Сергій Васильович
Ткаченко, Ігор Григорович
Варголяк, Микола Ярославович
Hevko, Roman Bohdanovych
Synii, Serhii Vasyliovych
Tkachenko, Ihor Hryhorovych
Varholiak, Mykola Yaroslavovych
Гевко, Роман Богданович
Синий, Сергей Васильевич
Ткаченко, Игорь Григорьевич
Варголяк, Николай Ярославович
Bibliographic description (Ukraine): Патент 106088 UA, МПК B65G 33/00. Лабораторна установка для дослідження ступеня очищення і пошкодження коренебульбоплодів [Текст] / Гевко Роман Богданович, Синій Сергій Васильович, Ткаченко Ігор Григорович, Варголяк Микола Ярославович (Україна) - опубл. 11.04.2016.
Erscheinungsdatum: 11-Apr-2016
Date of entry: 10-Mai-2016
Herausgeber: Державна служба інтелектуальної власності України
Stichwörter: B65G 33/00
лабораторна установка
коренеплід
очищення
пошкодження
Zusammenfassung: Лабораторна установка для дослідження ступеня очищення і пошкодження коренебульбоплодів, що містить раму, на якій з можливістю кутового та вертикального зміщення на підрамах встановлені секція пруткового транспортера-очисника та секція бітерних очисних валів, завантажувальний бункер, причому під секцією пруткового транспортера-очисника та секцією бітерних очисних валів на рамі розташовані поперечні лотки для відбору від сепарованих домішок, яка відрізняється тим, що кутовий зазор між центральною віссю барабана пруткового транспортера-очисника в зоні вивантаження коренебульбоплодів та центральною віссю першого бітерного очисного вала може змінюватись за рахунок використання різних отворів, які виконані на стійці та підрамі, а осьовий зазор – за рахунок кронштейна з отворами, причому над прутковим транспортером-очисником та секцією бітерних очисних валів встановлені вертикальні та похилі еластичні екрани, а для відбору очищених коренебульбоплодів в зоні вивантаження бітерних очисних валів розташована еластична ємність з можливістю вертикального переміщення та фіксації її задньої частини на вертикальному кронштейні.
Beschreibung: Патент України на корисну модель № 79083, МПК B65G 33/00, 2012.
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/15816
Copyright owner: ® Гевко Роман Богданович, Синій Сергій Васильович, Ткаченко Ігор Григорович, Варголяк Микола Ярославович
Content type: Patent
Enthalten in den Sammlungen:2016



Alle Ressourcen in diesem Repository sind urheberrechtlich geschützt, soweit nicht anderweitig angezeigt.